Слот за Милан: Не се страхуваме от тях, уважаваме ги
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мениджърът на мърсисайдци гледа уверено към дебюта си за клуба в Шампионската лига

Старши треньорът на Ливърпул, Арне Слот, изрази увереност и мотивация преди предстоящия мач срещу Милан в Шампионската лига. Той подчерта, че Ливърпул подхожда към мача с уважение към качествата и историята на Милан, но без страх. Слот отбеляза, че отборът му е готов да се изправи срещу италианския гранд с увереност, дори предвид силната форма на Милан след убедителната им победа с 4:0 в предишния мач.

Не мисля, че някой мениджър или отбор се страхува да играе срещу другия, но ние уважаваме качеството на играчите и историята на Милан“, коментира Слот. Той отбеляза, че въпреки силата на италианския отбор, Ливърпул е готов да се изправи срещу тях със самочувствие и мотивация.

„Те разполагат с качествени футболисти, но ние не се страхуваме, просто ги уважаваме. Това е ключов мач за нас,“ допълни старши треньорът.„Това е голям мач за мен и за нас. Всеки следващ двубой е най-важният, но заради историята, която имат тези два клуба, и мястото, на което се играе, очакваме този мач с нетърпение.“

Очакванията за сблъсъка са високи, като и Ливърпул, и Милан се стремят да започнат своето участие в Шампионската лига с победа.