Станимир Стоилов отрече информациите за Филип Кръстев
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не мога да коментирам всички спекулации, около нас постоянно има такива", сподели той.

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори след равенството 1:1 срещу полския Гурник Забже в първата контрола на “сините” на турска земя.

Опитният наставник отговори и на въпрос, свързан с евентуалното привличане на младежкия национал Филип Кръстев на стадион “Георги Аспарухов”.

„Като за първа контрола имаше добро желание във футболистите. Все още виждам грешки и във фаза атака, и във фаза защита. Като за първа контрола мисля, че беше добре. В тези контроли най-важното е да подобрим физическата си подготовка, затова искам да играем по-динамично“, заяви Стоилов.

“Нормално е Цунами да има някои болежки, той направи здрава физическа подготовка и преценихме, че може да играе максимум 30 минути. Велтон също има леки проблеми, очакваме скоро да се включи в мачовете. Сонко по-скоро е получил схващане, а не контузия“.

„Част от младите се справят добре на тренировъчни процес и искаме да ги натоварим с повече отговорност. Затова Марин Петков и Андриан Краев носиха капитанската лента“.

„На този етап Филип Кръстев няма да е футболист на Левски. Аз много го харесвам, но той си има клуб – Манчестър Сити. Не мога да коментирам всички спекулации, около нас постоянно има такива. Видяхте, че и Ради Цонев, и Зайков играха днес“, каза още наставникът на “сините”.