Станислав Иванов: Имаше разговори с Левски, но не искам да коментирам
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Рано или късно ще се разбере какво се случи там с мен и разговорите за мен“, каза Иванов

Станислав Иванов направи първи коментар след преминаването си в отбора на Арда Кърджали. Юношата на Левски за последно игра в Чикаго Файър, но реши да се завърне у нас. Той говори и за ситуацията в родния му отбор, като сподели, че рано или късно ще се разбере защо не се е стигнало до завръщането му на “Герена” през тази зима.

„Когато отидох в САЩ, всичко беше различно и всичко беше ново за мен. Имаше организация и професионализъм на много високо ниво. Дори по-високо от водещите европейски такива. Откъм живот, всички е различно. Времето, храната, климатът“, започна Иванов пред камерата на NOVA.

„Имах още година договор, но бях решен да се върна в Европа. За младите е по-добре да играят тук, а аз съм на 23 години. Арда е добър и млад тим и ще показва потенциала си. Конкуренцията в първенството преди не беше голяма, но сега не е така“, продължи офанзивният футболист.

„Левски е доста болна тема за мен. Всички, които ме познават, знаят, че аз съм левскар и такъв ще остана. Имаше разговори, но не искам да коментирам. Рано или късно ще се разбере какво се случи там с мен и разговорите за мен“, добави Иванов.

„На никой не му подаряват място в националния отбор. Който показва игри, ще играе“, сподели Иванов.