Стефанов: Доволен съм от отбора, дано накрая пак сме с медали
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Продължаваме и на четвъртфиналите за купата. Дай Боже, да се класираме за евротурнирите, но само да сме живи и здрави"

Босът на Славия Венцеслав Стефанов е доволен от преставянето на тима до този момент през сезона. Столичани са трети във временното подреждане, като освен това ще играят и на четвъртфиналите за Купата на България. Президентът на тима се надява в отборът да стигне до медалите, както това се случи през 2020 година. “От представянето на Славия съм доволен. Можеше и да е по-добре, но в някои мачове късметът ни обърна гръб, но пък в други ни покри. Имаше двубои, които сами ги загубихме. Би било добре накрая пак да сме с медали, както през 2020-а, но нивата е дълга. Продължаваме и на четвъртфиналите за купата. Дай Боже, да се класираме за евротурнирите, но само да сме живи и здрави. Пък каквото е рекъл Господ, това ще е”, споделя Стефанов пред “Тема Спорт”.

Стефанов отрече въобще да имало вариант Ради Кирилов да премине в ЦСКА, тъй като не е разговарял с “армейците” за подобен трансфер. “Не е имало вариант Радослав Кирилов да подпише с ЦСКА преди Калоян Кръстев. Аз не съм разговарял с ЦСКА за Ради”.

Вратарят на Славия Светослав Вуцоя на няколко пъти открито обяви, че симпатизира на “червените”, а относно подобен трансфер  Стефанов коментира така: “Нямат толкова пари за Светослав Вуцов. Доста клубове питат за него, но няма нищо конкретно. Има време. Той да върви все така и ще излезе навън. Георги Петков ще продължи и през пролетта със Славия.”

Снимка: Lap.bg