Стойчо Младенов: Никой не може да ме обвинява в предателство
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Дадох толкова много на ЦСКА, че никой не може да ме обвинява в предателство", заяви Младенов

Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов направи обширен коментар за ситуацията в неговия тим, ЦСКА и българския футбол. Младенов заяви пред Sportal.bg, че никой не може да го обвинява в предателство на ЦСКА, тъй като е дал много на клуба. Той призова за един ЦСКА и обединение, като това може да се случи при условие, че акциите на клуба са у феновете и легендите, а бизнесмени като Ганчев и Найденов подпомагат издръжката на клуба като спонсори.

“Последните 20 години има голямо отстъпление в българския футбол. Загубихме имидж, авторитет. Това се отразява на всички – треньори, състезатели… Всички го виждаме това изоставане – като започнем от инфраструктурата и завършим с качеството на футбола. С изключение на няколко отбора. Липсват водещите хора, които трябва да са футболни хора. Това не само бави развитието, но и го дърпа назад. В много малко клубове в българския шампионат се работи професионално”, започна Младенов.

“Няма срамна работа, взех правилното решение и целта, каузата отново е ЦСКА. Убеден съм, че ще успеем. Трябва да има един ЦСКА. Казах го и мога да го повторя отново – няма човек, който може да ми отнеме ЦСКА от сърцето. Дадох толкова много на ЦСКА, че никой не може да ме обвинява в предателство. Винаги ще защитавам ЦСКА.

Всичко това е във феновете и футболните хора, които ще взимат определени решения. Те трябва да преценят. Всички сме убедени, че рано или късно това ще стане – ще има един ЦСКА. Какво по-хубаво от това да съберем богати хора, които да инвестират в ЦСКА. Има много мераклии да инвестират в ЦСКА – и Гриша Ганчев, и други. Това е идеята, а не да се настройваме едни срещу други, да водим войни и да казваме “това е нашият враг”. Фенската маса трябва да бъде обединена, това е пътят. Така мисля и така разсъждавам.

Никой няма право да ме обвинява и да взима решение вместо нас. Отишли Ради Здравков и Спас Джевизов да работят в Лудогорец и ги наричат предатели. Или сега ние сме предатели. Още повече, че идвам в клуб, който е пълен с легенди и цесекари. Никой не може да каже, че сме по-малко цесекари от тези, които бяха на “Армията” и скандираха”, каза Младенов.

Младенов коментира и атаката към хората на ЦСКА 1948 по време на мача с ЦСКА на “Българска армия”. Той заяви, че нападките не са дошли от цесекари, а всичко е било добре организирано. Специалистът говори и за прословутата среща между него и Гриша Ганчев, като заяви, че има запис на всичко и ако решат нека да го пуснат.