СТРАТЕГЪТ е новата безплатна игра с прогнози в Winbet за Евро 2024
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Играта ще зарадва залагащите на Европейското първенство с допълнителни възможности за печалби

WINBET стартира безплатната игра Стратегът за Европейското първенство по футбол. Всички играчи с акаунт в сайта на българския букмейкър ще имат възможност да спечелят кеш награди по време на най-вълнуващия футболен турнир това лято.

За участие в играта Стратегът на WINBET не са необходими депозит или поставяне на залози с реални средства. Участниците се конкурират единствено чрез своите типстръски умения като прогнозират резултатите от мачовете на Евро 2024. Освен познаване на крайния изход и точния резултат, в играта ще има и специални въпроси, зададени от букмейкъра.

Безплатната игра е разделена на рундове, които следват отделните етапи на европейските финали в Германия. Три кръга от мачовете в груповата фаза, осминафинален рунд, четвъртфинален рунд и последен рунд, обхващащ 1/2-финалите на турнира и големия финал.

Различен брой точки се печелят в играта според прогнозите и верните отговори на клиентите. В сайта на WINBET може да разберете повече информация за разпределянето на точките. Участниците в играта се класират за следващия рунд при условие, че са събрали необходимите точки.

Първите 200 участници с най-голям брой натрупани точки ще спечелят наградите от генералното класиране след края на играта. Награди очакват и първите петима играчи по брой спечелени точки за 3-те рунда в груповата фаза и 1/8-финалите.

Всеки рунд на играта Стратегът ще предложи и отделен награден фонд, който се разпределя поравно между всички участници, преминали го успешно.

Добавените в профила парични награди от безплатната игра нямат условия за допълнителни разигравания. Средствата ще се кредитират до 24 ч. след спечелването на наградите.