google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Клоп трябва да принуди собствениците на Ливърпул да бръкнат в джоба си, смята Греъм Сунес

Бившият футболист на Ливърпул – Греъм Сунес, е на мнение, че мениджърът на тима Юрген Клоп трябва да постави под натиск ръководството на мърсисайдци и да го накара да харчи пари за привличането на нови по-класни играчи.

“Червените” направиха слаб старт на новия сезон във Висшата лига със само четири победи от 12 мача досега. Изглеждаха, че се движат в правилната посока с поредните победи във Висшата лига над Манчестър Сити и Уест Хем, но отборът на Юрген Клоп се върна към непостоянната си форма с поражения от Нотингам и Лийдс наскоро.

Ливърпул привлече Фабио Карвальо, Дарвин Нунес и Калвин Рамзи през лятото, преди да вземе и полузащитника на Ювентус Артур, но бразилецът е аут поради контузия за няколко месеца. Греъм Сунес смята, че Клоп трябва да използва властта си в клуба, за да принуди собствениците на Ливърпул да бръкнат в джоба си през следващите няколко трансферни прозореца.

Сунес заяви пред talkSPORT : „Трудно ми е като се има предвид, че Юрген имаше толкова фантастичен период в Ливърпул. Сега може да изисква от собствениците и да казва „Искам това“ и „Искам онова“. Мисля, че трябва да го слушат. Той може да ги постави под натиск да харчат пари.”