Играч на Челси е в полезрението на няколко клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Италианецът така и не можа да се докаже в ,,сините"

Полузащитникът на Челси – Чезаре Касадеи  е следен от два клуба в Серия А.

Тъй като 21-годишният футболист работи с италианския си сънародник Енцо Мареска в Лестър през миналия сезон в Чемпиъншип, очакванията бяха той да бъде задържан в състава на Челси. Вместо това в понеделник беше разкрито, че националът на Италия до 21 години не е получил място в състава от 28 футболисти за предсезонното турне в Съединените щати. Реално погледнато изглежда, че Касадей няма да може да развие потенциала си в Западен Лондон, поради което най-вероятно ще търси титулярно място в родината си.

Според Tuttomercatoweb, Наполи има интерес да осъществи сделка за Касадей през следващите седмици. Въпреки че се предполага, че Касадей е едно от няколкото имена в краткия списък на Антонио Конте, има възможност да бъде договорена сделка с Челси.

Sky Sport Italia твърди, че Фиорентина също има желание да си осигури услугите на Касадей преди началото на новия сезон.

Тъй като Чезаре Касадей има договор до 2028 година, Челси няма нужда да бърза да взема конкретно решение относно бъдещето на играча. Въпреки това, ако получат оферта от поне 16 милиона паунда, което би се равнявало на връщане на парите им,, които платиха за да го вземат в академията си, Тод Боули и Clearlake Capital реалистично няма да я откажат.