Тен Хаг заяви какво е липсвало на Ман Юнайтед в дербито със Сити
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Виждал съм съвсем различен отбор, с различен дух и борбеност", заяви нидерландецът за своя тим

Треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг бе разочарован след загубата в градското дерби от Ман Сити. Той е бил изненадан, че неговият тим не е вярвал в положителен резултат срещу “небесносините”. Според нидерландския мениджър на “червените дяволи”, отборът не е демонстрирал духа и борбеността, които той знае, че този състав притежава.

“Липсваше ни вяра. Изненадан съм, че нямаше такава на терена. Виждал съм съвсем различен тим, с различен дух и борбеност. Не бяхме убедени, не бяхме смели, когато владеехме топката. Винаги е трудно да разбереш защо такива неща се случват. Футболистите са наясно, че могат да се справят по-добре. Ако не се бориш, ще имаш проблеми срещу отбор като Ман Сити.

Беше съвсем различно от двубоя с Брентфорд. Тогава просто не тичахме достатъчно. Днес искахме да го правим, но не следвахме нашите съперници. Просто ни липсваше вярва. Недисциплинирани сме, защото не спазваме правилата, според които трябва да играем. Това не може да се случва. Недопустимо е”, заяви Тен Хаг след тежкото поражение, което остави Юнайтед далеч от лидерите в Премиър Лийг.