Тити Папазов: Финалът е 1:0 за Левски, клубът има бъдеще
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Спечелването на Купата ще бъде най-голямата награда за Мъри и момчетата", споделя Тити

Баскетболният специалист Тити Папазов коментира създаването на новата фенска организация „Левски на левскарите“, като направи прогноза за финала на SESAME Купа на България – според него “сините” ще бият с 1:0. Тити иска клубът да помни своите легенди и заяви, че този отбор на Левски има бъдеще.

„Нещото, което искам в Левски да се промени, е да помнят своите легенди. А финалът е 1:0 за Левски. Надявам се да победим. Това ще е победа за феновете“, сподели Тити Папазов пред “Арена спорт”.

„Нужно е да бъдем търпеливи, а когато се прави нещо, то да бъде направено като хората. Човекът, който най-много ми е помогнал в онези дни с акциите беше Лъчо Танев. Как трябва да се прави, какво да се иска, той има огромен опит, защото пред очите му е Барселона. Изключително трудно ще копираме Барселона, тъй като те не са акционерно дружество. Любовта на сините привърженици обаче е огромна, трябва да се гледа от световните практики. Нужно е да има и ясни правила”, заяви Папазов.

“Единствените обединяващи фигури може би в Левски в този момент са Наско и Мъри. Необходимо е постоянство, за да имаш глас, трябва 3 години да си плащал членския си внос, 3 години без прекъсване. Така е в Барселона“, сподели Тити Папазов.

„Левски е отбор с бъдеще, може би това ще е най-голямата награда за тези момчета и за Мъри в момента. Няма връщане назад. Всички чакат срещата на 15 май“, добави Тити.

Финалът в турнира за Купата между Левски и ЦСКА е на 15-ти май на “Васил Левски”.