Топузаков: Доволен съм от резултата и показаното на терена
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не си правим сметки, каквото си заслужим, дали трети или четвърти, там ще бъдем в края на класирането“, каза треньорът на Левски

Левски постигна важна победа с 3:0 над Локомотив Пловдив в двубой от 32-ия кръг на родното първенство. След срещата на “Лаута” говори наставникът на “сините” Елин Топузаков. Той бе доволен от играта на тима в атака и в защита, като дори съжалява, че успехът на “сините” не е бил по-изразителен.

„Доволен съм не само от резултата, но и от показаното на терена. Ако бяхме по-точни, резултатът можеше да набъбне. Не мога да не бъда доволен, като дори в защита не допуснахме опасни положения. Заслужавахме победата и момчетата си я завоюваха“, заяви Топузаков.

„В предходния мач не влязохме по същия начин. Важно беше от първата минута да наложим преса, да покажем, че искаме победата. Поведението на отбора показваше, че днес искаме повече победата, а и знаем как да я постигнем“, направи сравнение спрямо предходната визита в парк “Лаута”.

„В онзи двубой заслужавахме най-малкото да не загубим. Това е минал двубой, важно беше днес да победим, това е малка стъпка към това, което сме си поставили. Днешната победа е много хубава, но тя не решава нищо“, заяви треньорът на Левски.

„Откакто са започнали плейофите, всеки мач е важен, във всеки мач дават 3 точки. Всеки губи точки в топ 6. Не си правим сметки, каквото си заслужим, дали трети или четвърти, там ще бъдем в края на класирането“, завърши Елин Топузаков.