google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Шпорите" оцениха своя защитни на 175 милиона евро

Според информация на изданието Mundo Deportivo, тимът на Тотнъм няма намерение да се разделя с Кристиан Ромеро и е поставил огромна цена от 175 милиона евро за него, което ще откаже заинтересованите клубове. Въпреки че Реал Мадрид има голямо желание да го привлече в състава си, “лос бланкос” едва ли ще го направят това лято и ще направят опит след година.

Ромеро става все по-силен, откакто се присъедини към клуба от Северен Лондон през лятото на 2021 г. Въпреки че първоначално премина при “шпорите” под наем от Аталанта, трансферът стана постоянен през следващото лято и оттогава аржентинският национал не е поглеждал назад.

Ромеро се утвърди като един от най-важните играчи в отбора на Тотнъм и те го смятат за един от ключовите си футболисти на новия си проект под ръководството на Анге Постекоглу. Постоянното представяне на Ромеро както за клуба, така и за страната, го постави на радара на Реал Мадрид, който има желание да подсили защитата си.

След напускането на Начо Фернандес и предвид факта, че Давид Алаба и Антонио Рюдигер са над 30 г., Лос Бланкос трябва да намерят нов дългосрочен партньор за Едер Милитао. Те смятат, че Ромеро е идеален за тяхната формация. Той спечели големи трофеи с Аржентина и стилът му на игра подсказва, че може идеално да пасне до бразилския централен защитник.