Тотнъм прави опити да привлече трансферна цел на Ман Сити
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лондонският гранд е в контакт с плеймейкъра на Кристъл Палас - Еберечи Езе

Според информация на журналиста Фабрицио Романо, халфът Еберечи Езе е обект на интерес от страна на Тотнъм. Плеймейкърът на Кристъл Палас също е трансферна цел на Манчестър Сити, като клубът от Южен Лондон иска около 60 милиона паунда, за да се раздели с своята звезда през летния трансферен прозорец.

Грандът от Северен Лондон е в контакт с агентите на англичанина. Тотнъм може да се раздели с Манър Соломон и Ричарлисън през летния трансферен прозорец, такка че Езе е важна траснферна цел за клуба.

Еберечи Езе се утвърди като един от най-добрите плеймейкъри във Висшата лига, откакто се присъедини към състава на Кристъл Палас от тима на Куинс Парк Рейнджърс през август 2020 г. Английският национал е записал 26 гола и 17 асистенции в 124 изяви във всички състезания за Кристъл Палас. Някои проблеми с контузии му попречиха да бъде в топ форма, но въпреки това Езе демонстрира много добри изяви на терена.

Повечето големи отбори от Висшата лига следят представянето на Еберечи Езе в Кристъл Палас през последните няколко години. Въпреки това Манчестър Сити и Тотнъм Хотспър настояват най-много да подпишат с англичанина, като в момента отборът от Лондон е лек фаворит за подписа му.