Тотнъм с изненадващ интерес към защитник на Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Шпорите" ще се опитат да вземат Тревор Чалоба

Английският бранител Тревор Чалоба е следен от отбора на Тотнън. “Шпорите” се присъединиха към Рома и Интер в надпреварата за подписа на защитника на Челси през настоящия трансферен прозорец, пише London Evening Standard.

Чалоба завърши прочутата академия на Челси през 2018 г. Той обаче трябваше да изчака до началото на сезон 2021/22, за да дебютира за “сините” след престоите си под наем в Ипсуич Таун, Хъдърсфийлд Таун и Лориен. Чалоба се наслади на солидна кампания 2021/22, тъй като игра 30 пъти за Челси, а също така започна няколко важни мача. Но младежът е назад в избора за защитата в първите седмици на сезон 2022/23, въпреки напускането на Антонио Рюдигер и Андреас Кристенсен. Той беше неизползвана резерва в мачовете срещу Евертън и Тотнъм.

Перспективите на Чалоба едва ли ще се подобрят, ако Уесли Фофана се присъедини към Челси, който може да придобие френския защитник в рекордна сделка за бранител. Пристигането на централния защитник на Лестър Сити ще избута Чалоба на дъното на класацията. И по този начин той обмисля бъдещето си в Челси, като Тотнъм има желание да го привлече, но ще се бори с конкуренцията на тимове от Серия А.