Тотнъм влиза в битката за подписа на Кристенсен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Шпорите" ще се борят с Нюкасъл Юнайтед и Астън Вила за услугите на датския бранител

Според информация на медията Fichajes, Тотнъм има желание да подпише с Андреас Кристенсен преди старта на следващия сезон. 27-годишният защитник е в сензационна форма през текущата кампания за Барселона. Изявите му напоследък привличат голямо внимание. И каталунските гиганти може да го оставят да напусне през лятото, тъй като искат да разрешат финансовата си криза.

Кристенсен почти не е сгрешил през текущия сезон. Пазарната му стойност скочи рязко и Барселона може да се опита да спечели пари от него. Тотнъм се интересуват от датския национал, но те ще трябва да се борят с Нюкасъл и Астън Вила.

Кристенсен беше част от Челси навремето. Той премина през академията на лондонския клуб и участва в първия им отбор за няколко години. 27-годишният футболист е записал 161 мача за “сините”. Играчът реши да не подновява договора си с Челси и замина за Барселона преди старта на този сезон. Датският национал участва в 25 мача за каталунците. Той играе важна роля в невероятния им успех в лигата, където са близо до спечелване на титлата.

Тотнъм иска да подсили защитата си през лятото. Хората в клуба не са впечатлени от представянето на Ерик Дайър и Давидсон Санчес. Клубът отчаяно иска да подобри опциите си за централен защитник и вярва, че Кристенсен може да бъде идеален вариант.