Халф на Челси е мечтано попълнение за отбора на Тотнъм
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тотнъм мечтае да подпише с полузащитника Конър Галахър

В информацията на медията Give Me Sport се твърди, че Тотнъм гледа на Конър Галахър като на мечтаното си попълнение в полузащитата и остава да видим дали ще могат да сключат сделка за 24-годишния играч на лондонския съперник Челси.

Галахър беше свързван с преминаване в Тотнъм през януари. Но трансферът не се материализира тогава, тъй като футболистът на Челси не искаше да напусне. По всичко личи, че Тотнъм ще опита още веднъж късмета си в края на сезона. Те трябва да привлекат качествен централен полузащитник през лятото, а звездата на Челси би бил страхотен трансфер.

Конър Галахър се е установил във Висшата лига и може да окаже незабавно влияние в клуба от Северен Лондон. Талантливият полузащитник би трябвало да е подходящ за сегашния стил на игра на Тотнъм, а скоростта му на терена и способността му за преса ще се окажат безценни за “шпорите”.

Английският полузащитник навлиза в пиковите си години и ще може да играе най-добрия си футбол с Тотнъм, ако успеят да го подпишат през следващите месеци. Галахър обаче е фен на Челси от дете и ако клубът не иска да спечели пари от него, то той надали ще напусне “Стамфорд Бридж” след края на сезон 2023/24.