Трендафилов за Йомов: Другата седмица ще има яснота
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Адвокатът на "червените" с разкрития за футболиста и строежа на "Армията".

Адвокатът на ЦСКА – Станислав Трендафилов, говори за бъдещето на фланговия нападател Георги Йомов, както и за ситуацията със строежа на стадион “Българска армия”.

Той сподели, че около крилото процедурите се движат от друга кантора, а за стадиона всичко се развива и каквото е трябвало да бъде свършено от него – е направено.

“По темата Георги Йомов в момента не мога да кажа нищо. Този въпрос се движи от друга кантора. Другата седмица най-вероятно ще има яснота”, коментира Трендафилов.

“Около стадиона поне по моята част няма казуси. Всичко се развива и вървим по конкретните процедури. Това, че дадени хора имат нещо против, няма отношение чисто юридически. Следващото, което трябва да се съобщи и това ще бъде съобщено от клуба официално, е издаването на разрешително за строеж”, обяви той.

“Тоест това не е в моята компетентност. Това са чисто административни процедури, които са свързани с архитектите, които работят по въпроса. Веднага щом има яснота кога може да започне строежът, клубът ще го обяви официално. Каквото е трябвало от моя страна да се свърши, е свършено. Да се надяваме, че няма да има неща за обжалване”, добави още адвокатът.