Треньорът на Бетис: Лудогорец има възможност да се класира
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Моите футболисти отговориха добре през второто полувреме", заяви Мануел Пелегрини

Треньорът на Бетис Мануел Пелегрини остана доволен от успеха с 1:0 над Лудогорец в Разград, който донесе първото място на тима в група С на Лига Европа. Опитният специалист сподели, че неговият тим е играл доста по-добре след почивката. Той каза, че Лудогорец има добри шансове да се класира напред в турнира.

„През първата част нямахме необходимия интензитет, но през втората започнахме да играем по-добре. По-добре функционираше нашият отбор и контролирахме мача“, започна Пелегрини.

„Беше много лесно – или сменяме подхода си, или ще загубим срещата. Мисля, че добре отговориха моите футболисти. Лудогорец стигаше до нашето наказателното поле преди почивката. Добре отговорихме след почивката и си тръгваме с трите точки. Това беше нашата цел“, добави той, след което посочи най-важния фактор, довел до успеха.

„Смятам, че смяната на интензитета и поведението от първото за второто полуврее. За нас беше важно да сме първи в групата”. Пелегрини направи коментар кой измежду Лудогорец и Рома ще продължи напред в Лига Европа:

„Тепърва предстои да играе Рома във Финландия. Няма да им лесно, защото е изкуствено игрището. Нека първо видим дали Рома ще спечели. Все още Лудогорец има възможност да се класира“.