Дейвид Мойс се гордее с представянето на Уест Хям в Европа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Чуковете" завършиха първи в най-трудната група в Лига Европа според Дейвид Мойс

В четвъртък вечер тимът на Уест Хям постигна победа с 2:0 над Фрайбург у дома и по този начин спечели групата си в Лига Европа, като също така се класира и директно за 1/8-финалите на турнира. Мениджърът на тима Дейвид Мойс бе горд от представянето на отбора в надпреварата и европейските клубни турнири в последните сезони.

“За нас е изключително важно да получим малко глътка въздух през февруари, което нямаше да се случи, ако бяхме завършили 2-ри в групата. Класирането за Европа и спечелването на групата три поредни години вече е наистина добро за отбор, който не играе редовно в евротурнирите. Мисля, че това са 10 поредни успеха в Европа и това е добре за всеки отбор. Тази вечер заслужихме победата си и заслужихме да оглавим най-трудната група от трите предишни години”, заяви Дейвид Мойс.

Треньорът на “чуковете” похвали представянето на Едсон Алварес, след като мексиканецът изигра страхотен мач при победата над Фрайбург. Бившият футболист на Аякс се отличи с гол и асистенция в срещата на “Лондон Стейдиъм”.

“Алварес се справи невероятно. Даде страхотна асистенция за първото попадение, след което вкара супер гол след отлично взаимодействие с Джаръд Боуен, така че наистина съм доволен от него тази вечер. Той беше болен и все още се възстановява, но аз съм наистина доволен от нещата, които направи”, каза Мойс.