Ливърпул без трима важни играчи срещу Тулуза
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ван Дайк, Къртис Джоунс и Гравенберх пропускат гостуването във Франция

Капитанът на Ливърпул Върджил ван Дайк е извън състава на мърсисайдци за гостуването на Тулуза тази вечер от 4-ия кръг на груповата фаза на Лига Европа.

Нидерландският бранител взе участие в открита тренировка в сряда следобед в тренировъчния център, като към момента не е ясно дали той просто е получил почивка от Юрген Клоп или има по-притеснителна причина за отсъствието му от групата на отбора.

Къртис Джоунс и Райън Гравенберх също бяха оставени у дома, след като пропуснаха тренировката. Първият вече беше под въпрос за пътуването до Франция, след като лека контузия го извади от гостуването на Ливърпул на Лутън Таун в неделя.

След като е останал извън отбора за визитата на Тулуза, Джоунс явно не е преодолял своя проблем, като Гравенберх се присъединява към него сред отсъстващите за мача с френския тим тази вечер.

Без Ван Дайк, Джоунс и Гравенберх, Юрген Клоп определи група от 23-ма играчи за пътуването до Тулуза, като “червените” знаят, че победата ще им гарантира място на директните елиминации в Лига Европа.

Вижте всички световни футболни новини на 7sport.net