Треньорът на Севиля: Юве ще иска да притежава топката и да ни нарани
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Не знам как ще се развие мачът, но не мисля, че те ще ни дават да владеем инициативата", сподели Мендилибар

Севиля се готви да посрещне Ювентус в четвъртък за реванша от Лига Европа. В първата среща мачът завърши 1:1, като “старата госпожа” стигна до изравнителен гол в последните секунди. Треньорът на Севиля Хосе Луис Мендилибар очаква много труден реванш срещу италианския гранд, като той иска от своите възпитаници да са успешни в пресирането на съперника.

„Не знам как ще се развие мачът, но не мисля, че те ще ни дават да владеем инициативата. Напротив, ще искат да я притежават и да ни нараняват с нея. Ако сме добри и успешни по отношение на пресата, защитата и противопоставянето на тяхното изнасяне на топката, ще имаме нашите шансове”, заяви треньорът на севилци.

“Разликата от сблъсъците с Манчестър Юнайтед е тази, че играхме доста добре в първия мач с Ювентус, докато на “Олд Трафорд” не беше така. Играчите видяха, че някои прости неща могат да ни донесат резултати. Сезонът беше сложен за клуба. Що се отнася до титулярния състав, ще го разберете утре. Всички искат да вземат участие, но трябва да взема решения. Все още имам някои съмнения”, каза Хосе Луис Мендилибар.