Севиля има желание да вземе защитник на Ман Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Виктор Линдельоф е свързван с напускането на "червените дяволи", а испанският тим иска да си осигури неговия подпис

Според информация на изданието Fichajes, отборът на Севиля се надява да подпише със защитника на Манчестър Юнайтед – Виктор Линдельоф, през лятото. Шведският национал може да се наложи да напусне Олд Трафорд, за да играе редовно през следващия сезон и преминаването в Севиля би било идеално за него.

Няма съмнение, че шведският футболист има нужната класа, за да се справи в испанския футбол и може да бъде ключов играч за Севиля. Испанският отбор има разочароващ сезон по стандартите досега и ще трябва да подобри състава си през летния трансферен прозорец.

Привличането на качествен централен защитник би било мъдро решение за испанския отбор и Линдельоф може да им помогне да се подобрят в защита. 29-годишният защитник има опита и качеството да се справя добре в испанския футбол и ще се стреми да окаже незабавно влияние в Ла Лига, ако трансферът се осъществи.

Линдельоф записа доста двубои за Юнайтед този сезон, но причината е, че много от водещите бранители са контузени. Шведският национал едва ли ще получи редовно време на терена, след като ключовите играчи се завърнат и затова би било идеално за него да продължи кариерата си в друг тим през лятото.