Трус на Герена! Мъри Стоилов отказа да води тренировка на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Специалистът е в конфликт с ръководството около темата за финансовото състояние на отбора

Сериозен скандал е разтърсил Левски преди началото на пролетните мачове от шампионата, пише “Тема Спорт”. Имало е разговори на висок тон по темата за финансовото състояние на отбора в четвъртък, като наставникът е бил помолен от шефовете да прекрати темата, когато дава медийните си изяви. В резултат на това Мъри е отказал да води тренировката на сините и тя е преминала под ръководството на помощника му Цанко Цветанов.

Ръководството на клуба всячески отклонява темата, а наскоро бившият изпълнителен директор Баждеков сподели, че не е нужно да се вадят скелети от гардероба. Стоилов обаче смята, че не е редно ежедневно да се призовават феновете да даряват посредством всякакви кампании, а насреща да няма прозрачност. Треньорът е един от идеолозите клуба да стане собственост на феновете.

От Националния клуб на привържениците и други организирани фенски структури безрезервно подкрепят треньора в идеята му всички да знаят кой от предишните собственици и ръководни кадри какви документи е подписвал и как са се натрупали задължения от над 30 милиона лева.

По тази и други тема в петък треньорът на Левски трябва да даде брифинг. Очаква се привърженици на сините да подкрепят Мъри и отбора на последната тренировка преди съботния мач с Локомотив (Пловдив) на “Герена”.