Турицов: Още малко искаха да присъдят служебна победа на Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Виждал съм по Балканите, това е нещо нормално", каза Турицов за хвърлените предмети от феновете по Кирил Десподов

Защитникът на ЦСКА Иван Турицов говори след поражението от Лудогорец с 0:1. Той изрази недоумение защо играта бе спряна, като според него още малко са искали да присъдят служебна победа на “орлите”. Футболистът на ЦСКА определи действията на феновете на „армейците“, които хвърляха предмети към Кирил Десподов, като „нещо нормално“.

„Минимална липса на концентрация доведе до гол за Лудогорец от статично положение. Въпреки че говорихме много през седмицата, че напоследък бележат много от статични положения.. Бяхме подготвени до този момент, в който реализираха. Стана това, което си мислих, че който вкара първият гол, ще спечели“, започна бранителят.

„Няма да се оправдавам с прекъсването на мача. Нямам обяснение, беше нелогично, никой не го очакваше. Още малко искаха да присъдят служебна победа на Лудогорец. Виждал съм по Балканите, това е нещо нормално (б.р. – действията на феновете, които замеряха Десподов). Ние останахме на терена, Лудогорец се прибра. Искаха да прекратят мача“, заяви Иван Турицов.

„За да спечелиш, трябва да вкараш. Имахме доста чисти положения. Заслужавахме повече победата. Не само заради публиката, беше много важен мач за нас, който не искахме да загубим, за да запазим преднината пред Лудогорец. Всеки знаеше какво ни предстои и колко хора ще ни подкрепят. Феновете само ни помогнаха“, завърши бранителят на ЦСКА.