Уест Хем ще се опита да привлече Тами Ейбрахам
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Съобщава се, че Уест Хем е заинтересован да се подсили с Тами Ейбрахам от Челси през летния трансферен прозорец

Според информация на Daily Star, Тами Ейбрахам е една от трансферните цели на Уест Хем Юнайтед за това лято. Нападателят на Челси е част от списък с трима души, като Еди Нкетия и Иван Тони също са следени от “чуковете”.

Тами Ейбрахам е част от Челси от 2004 г. и впоследствие направи сериозни крачки в известната академия в клуба от Западен Лондон, преди да навлезе в състава на първия отбор през 2016 г. Въпреки това, на англичанина му бяха необходими три периода под наем в други клубове, преди той най-накрая да се наслади на титулярно място в състава на “сините”. Изминалия сезон 2019/20 се оказа превъзходен за Ейбрахам, който беше най-добрият голмайстор на Челси, но през тази кампания формата му спадна. Тъй като Тимо Вернер вече е в Челси, а Оливие Жиру непрекъснато настоява за титулярна позиция със силните си изяви, Ейбрахам играе рядко на “Стамфорд Бридж”.

23-годишният футболист започна като титуляр в 18 от 38-те мача, които Челси изигра досега през този сезон. Може да и не се радва на добра кампания, но Ейбрахам все още продължава да бъде ценен доста високо, като Уест Хям Юнайтед иска да го привлече.

Тами Ейбрахам е един от тримата нападатели, към които Уест Хем се насочва за летния трансферен прозорец, като играчът на Арсенал Еди Нкетия и звездата на Брентфорд Иван Тони също са в списъка им. Освен Уест Хем, Астън Вила също се интересува от нападателя на Челси, който така или иначе би могъл да напусне клуба, ако “сините” се подсилят с Ерлинг Халанд през лятото.