Вердер загуби домакинството си срещу Байер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Българският полузащитник Илия Груев-младши игра 77 минути за Вердер (Бремен)

Илия Груев-младши бе в игра 77 минути за Вердер (Бремен), който загуби с 2:3 от Байер (Леверкузен) в среща от Бундеслигата, която изправи два клуба от средата на таблицата. След силното начало на сезона в момента “бременските музиканти” регистрираха осмо поражение в последните 11 кръга в Бундеслигата, докато “аспирините” постигнаха четвъртата си победа в последните пет двубоя. Вердер и Груев остават на 11-о място с 30 точки, с десет пункта над зоната на изпадащите.

Срещата премина с доста емоции, но гостите се възползваха отлично от пробойните на Вердер. Все пак Марвин Дукш изведе Вердер в 30-ата минута, но фланговите играчи Бакер и Фримпонг изработиха изравнителното попадение за 1:1 само след 4 минути игра, като нидерландският национал Фримпонг асистира топката на съотборника си.

Самият той реализира за 1:2 в 56-ата минута, а чешкият нападател Адам Хложек увеличи предимството на своите за и 3:1 в 81-ата минута. Никлас Фюлкруг от наказателен удар оформи крайното 2:3 само три минути след попадението на Хложек, но това не промени крайния изход от двубоя.