Съвет за Илия Груев относно бъдещето му в Лийдс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Първото нещо, което правиш в подобна ситуация, е да отидеш при мениджъра и да го попиташ какво точно трябва да направиш, за да попаднеш в състава."

Бившият шотландски футболен национал Франк Макавени посъветва Илия Груев-младши да говори с мениджъра на Лийдс Юнайтед – Даниел Фарке, за бъдещето си в клуба.

23-годишният Груев премина в английския втородивизионен отбор в края на летния трансферен прозорец от германския Вердер Бремен, но получава твърде малко шансове за изява, като е записал едва три участия като резерва за йоркшърци в последните секунди в общо шест срещи на тима досега от началото на септември.

“Първото нещо, което правиш в подобна ситуация, е да отидеш при мениджъра и да го попиташ какво точно трябва да направиш, за да попаднеш в състава. Мениджърът ще ти каже дали трябва да подобриш физическото си състояние, или нещо друго. Ако той ти заяви, че не влизаш в плановете му, поне ще го знаеш. Да отидеш някъде, да получиш три игрови минути и да искаш да останеш, не смятам, че е нормално, поне не за мен. Аз лично не бих го приел”, заяви за Football Insider 63-годишният Макавени, който изкарва най-голяма част от кариерата си на клубно ниво в шотландския гранд Селтик и в английския Уест Хям Юнайтед.