Вуцов и стабилна Славия оставиха Локо Пловдив в дъното ВИДЕО
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Стражът на "белите" показа страхотни рефлекси срещу "смърфовете"

Славия успя да победи с 1:0 Локомотив Пловдив в мача от 5-ия кръг на efbet Лига. Това задълбочи още повече кризата при “смърфовете”, които остават с едва една точка от четири мача от началото на сезона.

Срещата започна равностойно, но в 19-та минута Славия откри. След добро разиграване отляво Соарес подаде към Макрилос, който не успя да се справи, но топката се озова отново в Соарес, който стреля изненадващо и Пиргов не успя да спаси.

Преди почивката Гомис стреля неточно, а след това и Калоян Кръстев показа същото пред другата врата. След полувремето играта стана доста груба и се раздадоха няколко бързи жълти картона.
Вуцов и стабилна Славия оставиха Локо Пловдив в дъното ВИДЕО 1
След час игра Локо получи отличен шанс да изравни, но удар на Георги Минчев беше спасен отлично от Светослав Вуцов. Малко след това и Карагерен пробва шут от дистанция, но отново Вуцов беше непробиваем.
Вуцов и стабилна Славия оставиха Локо Пловдив в дъното ВИДЕО 2
В последните минути стражът на Славия беше изпробван още два пъти от Карагерен, но продължи с отличните си намеси. Така Славия събра 10 точки на третото място, а Локо Пловдив е едва 13-ти с един пункт.

Стартови състави:

Локо Пловдив: Пиргов, Гомис, Петрович, Биков, Витанов, Умарбаев, Руан, Карагерен, Салинас, Илиев, Минчев

Славия: Вуцов, Томбак, Виячки, Христов, Соарес, Вълчев, Дост, Макрилос, Кирилов, Стоев, Кръстев