Защитник на Локо Пловдив: Сам ще реша бъдещето си, очаквам оферти
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мартин Паскалев има амбицията да заиграе в чужбина след добрите си изяви за "смърфовете"

Локомотив Пловдив може да се похвали с футболист, който направи голям прогрес в последните две години. Централният бранител Мартин Паскалев надскочи себе си и се превърна в ключова фигура за “смърфовете”. Той коментира пред BgDerby вижданията си за любимия тим и бъдещата си кариера.

“Щастлив съм, че съм част от Локомотив Пловдив. Работя доста, за да се усъвършенствам. Започнах от В група в тима на Спатрак Варна. Получих обаждане от Александър Тунчев за трансфер в Локомотив Пловдив. Крачката от аматьорския футбол до елита е много голяма. Не се предадох. Огромни благодарности на Сашо Тунчев. Той ми даде рамо. Няма как да не спомена Александър Томаш и екипа му. Натрупах доста опит и се чувствам сигурен на терена. Това вече е второ ниво. Сега гоня трето. Утвърдих се, като основен футболист на “Лаута”, щастлив е Паскалев.

“Водя преговори за нов контракт с “черно-белите” , тъй като моят изтича май 2024. В очакване съм за оферти. Не се главозамайвам. Мисля сам да преценя бъдещето си. Локомотив ми даде крили, но и аз имам мечти. Ние няма да се предадем и Локо ще се бори за класиране в Европа”, коментира Марто Паскалев за бъдещите си планове.

През този сезон Мартин Паскалев записа 15 мача в Първа лига за “черно-белите”. Футболистът взе участие в 33 срещи с “черно-белия” екип в първенството през миналата кампания.