Челси няма да пуска Маатсен под наем, иска постоянен трансфер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Младият бранител Ян Маатсен е свързан с напускане на "Стамфорд Бридж" през януари

Уест Хям Юнайтед има желание да подпише с Ян Маатсен следващия месец, информира изаднието 90min. Но Челси няма да приеме никакви предложения за наем за универсалния 21-годишен защитник. Те искат да се отърват окончателно от младока през януарския трансферен прозорец, като го продадат на друг клуб и спечелят пари от него.

21-годишният футболист е високо ценен в английския футбол и наскоро беше свързван с редица клубове. Ще бъде интересно да видим дали ще реши да напусне Челси следващия месец. Маатсен има нужда да играе редвно, за да продължи развитието си и е малко вероятно да получи шанс на “Стамфорд Бридж”, особено с играчи като Бен Чилуел и Марк Кукурела пред него при избора на състав.

Междувременно Челси ще се стреми да подсили отбора си през януари и трябва да спечели свежи средства чрез продажби, за да спазва разпоредбите на финансовия феърплей. Съобщава се, че те са готови да спечелят пари от Маатсен, трансферирайки го в друг тим.

Продажбата на 21-годишния играч може да бъде добра за тях. Той очевидно е излишен спрямо изискванията на Маурисио Почетино. Въпреки това, Маатсен е невероятен талант с голямо бъдеще пред себе си и може да се развие в краен защитник от най-висока класа с добър треньор и натрупването на опит.