Арсенал отхвърлил оферта на Милан за Якуб Кивиор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Лондонският клуб няма намерение да продава Кивиор през януари

Според италианската медия Tutto Mercato Web, Милан е направил запитване за Якуб Кивиор, отхвърлено от Арсенал преди януарския трансферен прозорец. Артилеристите нямат намерение да продават полския защитник следващия месец, тъй като Микел Артета да се разделя с играчи от настоящия си състав.

Арсенал може да се активизира през януарския трансферен прозорец, като Микел Артета се нуждае от подсилване, за да подсили отбора си. Има няколко изисквания, като централен халф и още един защитник с многостранни качества, който може да заема няколко позиции в отбраната, тъй като Юриен Тимбер ще продължи да бъде извън строя.

Що се отнася до настоящия състав, Артета изглежда не желае да продаде някой от своите играчи. Испанският мениджър би искал попълнения, но без значителни продажби. Поради тази причина “топчиите” са отхвърлили офертата на Милан за Якуб Кивиор.

Полският защитник премина в Арсенал миналия януари от тима на Специя. Милан е искал да върне Кивиор в Серия А, но тимът от “Емиратс” иска да задържи поляка. През лятото ‘артилеристите’ може и да обмислят продажбата на Якуб Кивиор, ако интересът към него остане.