WINBET Бързи Турнири Australian Open
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Много изненади за играчите в WINBET за Откритото първенство на Австралия

Българският хазартен оператор WINBET зарадва всички тенис фенове с промоция за турнира Australian Open. В периода 14.01.2024 г. – 28.01.2024 г. потребителите на букмейкъра ще имат възможността да се включат в Бързи Турнири Australian Open с общ награден фонд от 25 000 лв. Участието в промоционалната надпревара става с поставяне на залози На Живо.

Промоцията стартира всеки ден от 02:00 ч. с началото на мачовете от турнира и продължава до приключване на срещите според официалната програма на Откритото първенство на Австралия. Със сингъл залози НА ЖИВО за конкретен ден от турнира на мачовете от ATP и WTA може да се класирате за участие. Залози на смесени двойки, двойки мъже и двойки жени, няма да се зачитат за участие в промоцията.

Потребителите трупат точки в турнира със своите залози, като важат печеливши, губещи, както и кешаут залози, поставени на минимален коефициент 1.3 и с поне 10 лева. Ето и как става събирането на точки:

• Всеки печеливш залог ще носи 20 точки.
• Всеки губещ залог ще носи 10 точки.
• Всеки Кешаут залог ще носи 5 точки.
• Минимален брой точки, които всеки клиент трябва да достигне, за участие в промоцията – 75 точки.

Първите 150 потребителя на WINBET с уредени залози в периода 14.01.2024 г. – 23.01.2024 г. (за офертата се зачитат както печеливши и губещи, така и кешаут залози) ще спечелят наградата за позицията, на която са завършили.

Първите 100 клиента с уредени залози за заключителния етап на турнира в срок 24.01.2024 г. – 28.01.2024 г. (промоцията включва печеливши, губещи, и кешаут залози) ще спечелят наградата за съответната позиция, на която са се класирали.

Клиентите ще бъдат класирани по ред на достигане на съответната награда. Колкото по-бърз е потребителя, толкова по-голяма награда ще спечели! В сайта на букмейкъра може да разгледате и разпределението на наградите.

WINBET предлага и оферта Ранно изплащане при 2 сета аванс на турнира  Australian Open. Участието в промоцията става при мачовете на мъжете, като се заложи на пазар „Победител“. Когато избраният от вас тенисист поведе с 2 сета аванс, то залогът ви се зачита за печеливш. Кеш аут залози и такива с 0% марж не се зачитат за използването на тази функционалност.

Това не е всичко! WINBET има още една промоция за Откритото първенство на Австралия – Бонус колонка. Ако клиент направи множествен залог (колонка) с минимум 3 селекции на 1.30 коеф. “премач”, то той ще получи бонус в зависимост от броя на селекциите.