Winbet Бонус Дерби Уикенд със Специални Коефициенти за Топ Мачовете
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бонус Дерби Уикенд ви предоставя специални коефициенти за най-атрактивните двубои през уикенда.

Един от най-добрите български букмейкъри предлага ново изкушение за своите многобройни потребителите и феновете на футбола. През уикенда предстоят четири от най-големите дербита на Стария континент.

Те са залегнали и в програмата на букито със специални коефициенти и промоционално предложение. Уинбет е озаглавил своята оферта Бонус Дерби Уикенд.

Първият двубой е грандиозният Ел Класико, в който ще се изправят големите фаворити за титлата в Испания – Барселона и Реал Мадрид. Каталунците са домакини в дербито, като то е предвидено за съботната вечер.

Вторият сблъсък противопоставя традиционните кандидати за шампионския трофей в Нидерландия. ПСВ Айндховен приема Аякс, в момент, когато амстердамци изживяват една от най-големите си кризи през новия век.

В третото дерби се срещат двата манчестърски гранда, които имат различни цели през този сезон. Но „червените дяволи” са решени да нанесат още едно поражение на европейския клубен шампион във Висшата лига от старта на кампанията.

Четвъртият дерби мач ще се окаже решаващ за „скудетото” през този сезон. Наполи приема Милан в среща, която трябва да отговори на въпроса дали „партенопеите” могат да се преборят за историческа нова титла в Италия.

Именно тези дербита могат да донесат добри печалби на любителите на футбола. Уинбет дава възможност на своите клиенти да получат 20 лв. бонус безплатен залог за следващия голям европейски мач. Това промоционално предложение важи при разиграване на сума от поне 20 лв. Вашето предвиждане трябва да е направено в секцията „На живо” в сайта на букмейкъра, преди избраният от вас мач да се появи в нея.

Нетната печалба от залога ви ще бъде налична за изтегляне от баланса, дори и ако не познаете резултата от срещата.