google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Българският букмейкър с ново партньорство в спорта

Вицешампионът на България в мъжкото и женското първенство по волейбол ЦСКА обяви новият си спонсор. “Червените” представиха WINBET България за генерален спонсор. Букмейкърът и ВК ЦСКА са сключили контракт за 3 години, а от клуба се надяват това да им донесе стабилност и така да преследва по-добри резултати в шампионатите, включително титлата на България за мъже и жени.

Спонсорът WINBET бе представен от ЦСКА на специално събитие в хотел “Хилтън”. На него бяха президента на волейболен клуб ЦСКА и старши треньор на мъжете – Александър Попов, Десислава Колева-Иванова – маркетинг директор на онлайн букмейкъра, Юлия Иванова – наставник на женския тим на “червените” и Антонина Зетова, която е асистент на Иванова.

“Много сме щастливи и доволни във ВК ЦСКА да обявим пред вас подписването на контракт с WINBET, компания за онлайн залагания. Това ще ни даде стабилност в клуба и ще ни помогне за постигането на по-високи цели както в мъжкото, така и в женското направление“, бяха думите на Александър Попов относно подписването на договора с WINBET България.

През идващия уикенд ЦСКА ще вземе участие в турнира за Суперкупата на България при мъжете, като домакин на надпреварата ще бъде зала „Левски София“. На полуфиналите „червените“ ще се изправят срещу домакина от Левски, който през миналия сезон се наложи 3-0 победи над „армейците“ в спора за трофея в НВЛ и вдигна титлата.

Наставникът на ЦСКА направи и коментар преди срещата с вечния съперник, като заяви, че мачът ще е интересен и ще покаже какво могат двете селекции на отбора. Александър Попов даде леко предимство на Левски предвид малко по-дългата подготовка на тима.