Ювентус, Ман Юнайтед и Ман Сити с интерес към Серхио Рамос
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Капитанът на Реал Мадрид може да преговаря с всеки клуб от 1-ви януари

Испанският защитник Серхио Рамос може да напусне Реал Мадрид като свободен агент в края на сезона. Отборите на Ювентус, ПСЖ, Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити са клубовете, които имат сериозен интерес към Рамос.

Договорът на бранителя изтича в края на сезона, като се твърди, че той ще води преговори с Флорентино Перес през следващите дни. Съобщава се, че Рамос е недоволен от отношението на клуба, а Перес иска той да остане, но 34-годишният защитник сериозно обмисля да напусне клуба.

Реал Мадрид предложи на Рамос нова двугодишна сделка с 20% намаление на заплатата, докато Рамос не иска да намалява възнаграждението си на 12 милиона евро годишно и поиска тригодишен договор. El Chiringuito съобщава, че има 80% шанс опитният защитник да напусне Мадрид през лятото. Съобщава се, че няколко водещи европейски клуба са се обърнали към испанския защитник, включително Ювентус, Манчестър Юнайтед и Сити, докато преминаване в МЛС не е на дневен ред, тъй като Рамос иска да положи европейски футбол.

В началото на месеца Серхио Рамос отбеляза своя гол номер 100 за Реал Мадрид при успеха с 3:2 над Интер в ШЛ. Защитникът е един от най-ценните играчи на “лос бланкос” в последните години и приоритет на клуба ще бъде да го задържи на “Сантяго Бернабеу”.