Серхио Рамос: Можех и да остана в Париж още две години
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имах възможността да остана в Париж още две години, но не я използвах. Винаги съм бил воден от сърцето си. Не от парите. Ето защо не отидох в Саудитска Арабия или американската МЛС. Ето защо поех риска да се свържа със Севиля точно преди края на трансферния прозорец. За мен беше мечта да се върна тук“

Серхио Рамос сподели причината поради която е решил да се завърне в Севиля, след дълги години в които защитаваше цветовете на Реал Мадрид и Пари Сен Жермен.

“Имах възможността да остана в Париж още две години, но не я използвах. Винаги съм бил воден от сърцето си. Не от парите. Ето защо не отидох в Саудитска Арабия или американската МЛС. Ето защо поех риска да се свържа със Севиля точно преди края на трансферния прозорец. За мен беше мечта да се върна тук“, коментира Рамос, цитиран от “Мирър”.

Севиля обяви завръщането на Рамос вчера. 37-годишният защитник стана част от “червено-белите” като свободен агент, като подписа договор до лятото на 2024 година.

Рамос игра за Севиля от 2002 до 2005 г. На сметката на 37-годишния футболист има 49 мача за испанския отбор, в които той вкара 3 гола. През миналия сезон Рамос игра за Пари Сен Жермен.