Серхио Рамос отхвърлил оферта от Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ман Юнайтед е искал да вземе бившия капитан на Реал Мадрид

Според информация на The Sun, Манчестър Юнайтед е искал да има Серхио Рамос в редиците си и се е пробвал за подписа му през летния трансферен прозорец. Червените дяволи изпратили оферта за услугите му в последния ден от трансферния прозорец, но предложението моментално отхвърлено от 37-годишния испански защитник.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е искал да привлече Серхио Рамос. 37-годишният играч напусна Пари Сен Жермен след края на сезон 2022/23 и беше свободен агент през това лято. Въпреки че е в залеза на кариерата си, доста клубове искаха да вземат бившия капитан на Реал Мадрид. Имаше интерес както от клубове от Саудитска Арабия, така и от турски отбори. Междувременно дори Манчестър Юнайтед подаде оферта, но в крайна сметка Рамос се завърна в Севиля.

След като получиха отказ от Рамос, “червените дяволи” подписаха с Джони Еванс. Браниелят дори участва за Юнайтед при загубата с 1:3 от Арсенал в неделя. Манчестър Юнайтед имаше натоварен ден в офиса в последния ден от прозореца. Те взеха Софиян Марабат и Серхио Регилон, както и резервен вратар.