Зафиров: В момента има два клуба ЦСКА и всички сме раздвоени
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трябва да се намери начин, дали ще се обединят, как ще се случи това, защото по този начин разделяме публиката на ЦСКА", каза той.

Юношата на ЦСКА Адалберт Зафиров също изказа мнението си за напрежението по оста ЦСКА – София – ЦСКА 1948.

Той гостува в Студио Дерби, където коментира събитията в двата клуба и призна, че приема по на сърце отбора, който към момента играе на стадион „Българска армия”.

“За мое нещастие минах през цялото това нещо. Всичко се струпа върху моята глава. За мен лично е излишно да има два клуба ЦСКА. Разминават се много нещата, феновете не се ориентират правилно. Един е ЦСКА в България и трябва да бъде един. Трябва да се намери начин, дали ще се обединят, как ще се случи това, защото по този начин разделяме публиката на ЦСКА. Единият клуб ЦСКА е новосъздаден и не може да говори срещу другия клуб или обратното. Те са два различни клуба”, заяви Зафиров.

„И двата клуба искат да вземат историята на ЦСКА. Лично аз приемам по на сърце за ЦСКА, отборът, който в момента играе на стадион „Българска армия”. Това е домът на ЦСКА, там клубът е изградил имиджа си, историята си, там е побеждавал много западни клубове и е стигнал това ниво. Малко е сложно така да разсъждаваме отстрани за ситуацията, защото собствениците си имат тяхно виждане, те си имат тяхно желание, парите са техни, те определят нещата, ние само можем да коментираме. За голямо мое съжаление в момента има два клуба ЦСКА и всички сме раздвоени”, каза още Адалберт Зафиров.