Жейнов с контраатака срещу Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Гузен негонен бяга," написа футболният мениджър

Eдин от водещите футболни мениджъри – Николай Жейнов, реагира в характерен стил на декларацията на Лудогорец, публикувана след критиката, която импресариото отправи към водената от 11-кратните шампиони политика.

Повод за предишното изявление на Жейнов беше получения български паспорт от играча на Орлите Бърнард Текпетей.

Ето какво написа в словесната си контраатака мениджърът:

Благодаря за отделеното, в специална декларация, внимание от страна на Лудогорец.

Само мога да се радвам на добрата комуникация. Безспорно честитката за българското гражданство на Текпетей е жегнала ръкводството или стоящ по-надолу по управленската стълбица.

Относно изявлението на Клуба, че в поздравителният ми адрес се съдържат хули, обиди и целенасочена мръсна атака – то категорично заявявам, че такава не се съдържа в отбелязването на един  безспорен факт.

Реакцията оставя впечатление на “настъпване по някакъв мазол” или отвличане на вниманието от същината на въпроса. Освен това ситуацията е в позиция “гузен негонен бяга”.

По повод декларацията искам да попитам подписаното ръководство:

– Откога отбелязването на факти, дори познати за футболната аудитория, се смята мръсна атака и кои от футболистите на Лудогорец съм нахулил или обидил, както твърдят?

– Могат ли да разяснят защо е тази според тях атака, след като са написали, че знаели добре защо е тя. Интересно ми е какво точно е виждането им.

– Като става дума за морални стожери, в скоро време и след юридическа консултация, мога да имам какво да кажа по някои въпроси и събития.

– Ще се радвам ръководството да каже от кого е била поръчана декларацията и кой я е писал, както го направи Георги Караманджуков в частен едночасов разговор“.