google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Давиде Фратези говори за предстоящия мач на Адзурите срещу Ла Роха на Европейското първеснтво

Италианският национален отбор тръгна с победа над Албания на Евро 2024, но трудните мачове за Скуадрата тепърва предстоят. Адзурите срещат Испания във втория си двубой на Европейското първенство в Германия. Една от звездите на тима – Давиде Фратези, направи коментар преди един от най-очакваните мачове в груповата фаза на турнира.

“Защитата ни със сигурност ще има по-труден ден срещу Испания, отколкото в мача с Албания, каза футболистът на Интер.

„Почти сигурно е, че ще владеем топката в по-малки периоди от мача, отколкото срещу Албания. Ще има моменти, когато трябва да сме много концентрирани в отбрана, но трябва да издържим“, заяви Давиде Фратези.

„Ще има нужда да демонстрираме максимална ефективност. Трябва да осъзнаем възможностите, които ще създадем. Испания е различен отбори от преди, играе модерен футбол в истинския смисъл на думата. Те имат по-силно индивидуално качество от нас и затова трябва да им противостоим с италиански отборен дух“, добави офанзивният халф на Адзурите.

Голямото дерби между Италия и Испания на Евро 2024 е в четвъртък от 22:00 часа. В първия мач на Евро 2024, тимът на Италия победи Албания с 2:1 след обрат, а Испания записа убедителна победа с 3:0 срещу Хърватия.