Система за залагане на живо

Залозите на живо са много динамични и често пъти рисковани, затова пък и биват съпровождани с голяма доза адреналин. Нека видим някой от най-популярните стратегии за залози на живо.

Стратегия Над 1.5 гола за първото полувреме

Това е стратегия, която съдържа голяма доза риск, но същевременно може да увеличи сумата в банката ви доста бързо. Въпреки рисковете ако следвате няколко прости правила успеха няма да ви подмине. Необходимо е да изберете мач, в който се очакват много голове. За предпочитане е гола да падне още в първата половина на полувремето. Например първият гол в срещата бива вкаран 16тата минута. Коефициентът за над 1.5 гола тогава ще бъде около 1.50, а ако вкара аутсайдера в срещата може да скочи още повече. И тогава е момента да заложите и вие. Препоръчително е да не залагате повече от 10 процента от общия размер на банката.

Залози на корнери на живо

Най-доброто време да приложите тази стратегия е когато фаворитът в дадена битка губи. Особено ако това се случи в мач с голямо значение и за двата отбора. За да бъде подходящ мача за този вид пазар е необходимо да покрие два критерия. Първият критерии е дали на губещия отбор му е важна победата от тази среща. Както споменахме по-горе това е от ключово значение. Другият критерии, който също определено не е за пренебрегване е дали губещият отбор е добър в атакуването по крилата. Ако и това е налице има голям шанс да видим висок брой на корнерите в мача.

Фаворит в първото полувреме

След като говорим за най-добрите стратегии е задължително да споменем за залозите на фаворита през първото полувреме. Тоест фаворита да води в резултата след края на първите 45 минути. Препоръчително е да изчакате да минат поне 5 кръга от дадено първенство, за да сте сигурни какво правите. През тези пет кръга ще анализирате стиловете на игра на всеки отбор, ще видите дали се стремят към голям брой голове в среща,  кои са ключовите им играчи, дали предпочитат атаки по крилата или разчитат на добра защита след като отбележат във вратата. Най-добре е залогът да бъде поставен преди започването на мача , тъй като тогава коефициентите ще бъдат по-примамливи.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани с *