Sportingwin Приложение

mobile screen

Портфолиото на Sportingwin мобилно приложение може да бъде достъпено едва след като разполагате с акаунт в системата. Той се прави лесно и в рамките на няколко минути може да отключите всички опции.

18 plus
author image
Написано от: Денислав Иванов , Спортен журналист | Проверено от: Трифон Трифонов, Главен редактор
Последно обновено на 6.10.2023, 3:10 pm
🥇 Sportingwin
⭐ Рейтинг 4.9 / 5.0
🎁 Мобилен Бонус: Вземи 100% до 200лв. за Спорт за Нов Клиент
⚽ Спортни залози през телефон: Заложи на Живо, Електронни Спортове, Виртуални
📱 Играй през телефон: Android и iOS, Достъп През Браузър
🔴 Sportingwin Мобилно Приложение:
🏆 Sportingwin Заложи тук!
18+ Правила и условия. Офертата е налична само за нови клиенти в България. Може да бъдат изискани документи за верификация. Промоцията е валидна само за пълнолетни потребители.

Sportingwin mobile е на българския пазар от почти три година. Компанията е сред новите букмейкъри, които не натискат здраво с реклама, а печелят клиенти бавно и постепенно благодарение на sportingwin app и други подобни услуги от топ качество.

Марката не залага не отделно обилно приложение, а вие може да играете в Sportingwin mobile app директно от браузъра на своето мобилно устройство, независимо от операционната му система.

Основният фокус на този международен бранд е насочен към спортните залози, за чието точно прогнозиране помага и бързата работа на sportingwin мобилно приложение. Коментаторите често обичат да използват клишето „мирише на гол“. Е, ако и вашето обоняние е толкова добре развито, спокойно може да се възползвате от това си качество в платформата на Sportingwin приложение.

Sportingwin мобилна версия и всички нейни конкуренти са създадени за максимално удоволствие на феновете, предпочитащи точно залозите на спортни събития. Гледате мача с приятели и нямате достъп до компютър, няма никакъв проблем – Спортингуин мобиле е на линия.

Спортингуин приложение предлага пълната гама от опции и пазари за залог, каквито на налични и при класическата версия на този букмейкър. Единствената разлика е, че ще можете да се възползвате от супер мобилността на модерните телефони, инсталирайки спортингуин мобилно приложение. Тоест, вашият хазартен партньор е на линия 24 часа в денонощието, а за да поставите залог трябва просто да имате връзка с интернет. Спортингуин мобилно приложение има много предимства, а в следващите редове ще се опитаме да ви разкажем защо спортингуин мобилна версия няма нито едно негативно потребителско мнение.

Как да изтегля Sportingwin mobile app

4.6/5

Апликацията се зарежда автоматично, веднага щом влезете в сайта. Няма нужда да търсите Sportingwin mobile в някои от магазините за телефонни приложения. Просто изписвате познатия адрес в съответното поле на вашия мобилен браузър и стартирате залозите.

Ако трябва да се ограничим в няколко стъпки, с които да достигнете функциите на Sportingwin app, то те са следните:

1.

Влезте в Sportingwin mobile app през телефон

Посетете сайта на Спортингуин като заредите името в адресната лента на браузъра, който използвате.

2.

Създайте нова сметка

Нов клиент се прави лесно, като единственото необходимо е да натиснете бутона за sporting win регистрация и да последвате стъпките, които са дадени.

3.

Добавете пряк път на екрана си

Добавете Sportingwin mobile в списъка с приложения чрез настройките на браузъра ви, за да имате бърз достъп до сайта.

4.

Играйте със стотици предложения

След като изпълните всички стъпки сте готови да се насладите на цялото портфолио на компанията, включващо над 30 вида спорт, както и други хазартни предложения.

Sportingwin мобилно приложение не се нуждае от инсталационен файл. Няма нужда да бъркате настойките на вашия телефон, да триете снимки или други приложения и да товарите допълнително своя процесор. Сайтът е перфектно адаптиран за екрана на всяко мобилно устройство, а всички функционалности зареждат с изключително висока скорост. Няма забавяне при промяната на ставките или затворени пазари  – 100% от съдържанието на този хазартен сайт е достъпно за всички потребители, избрали да се възползват от Sportingwin mobile app.

Как се инсталира Sportingwin mobile app за Андроид

4.5/5

Стъпки за инсталация не са налични, тъй като Sportingwin mobile apk буквално не съществува. Мобилната версия ще се зареди автоматично във вашия браузър, ако отворите сайта през мобилен телефон. Независимо дали говорим за устройство под Android, китайските операционни системи или нещо друго, Sportingwin приложение е достъпно само и единствено през браузър вход – няма теглене, няма инсталация. Отваряте браузъра, изписвате сайта, попълвате данните се за вход и имате достъп до цялата гама от услуги на този международен хазартен бранд.

Как се инсталира Спортингуин приложение за iOS

4.6/5

Притежателите на мобилни устройства на Apple (без значение дали става въпрос за таблет или телефон) не трябва да пишат словосъчетанието Sportingwin download в Апп стора си. Те просто трябва да напишат онлайн адреса на този букмейкър в нов раздел на техния Safari браузър.

Въпреки, че Apple няма рестрикции за хазарт и свободно допуска подобни апликации в своя магазин за приложения, Sportingwin мобилна версия не може да бъде открита там, тъй като просто не съществува като отделно приложение. Достъпът до Sportingwin mobilno prilojenie са осъществява в една единства стъпка – влизате в сайта през своя браузър.

Има ли Sportingwin мобилна версия

Отговорът тук е и да и не. Не съществува отделно приложение, но пък самият сайт предлага много качествена мобилна версия. Какво значи това? Ако влезете в сайта през мобилно устройство, менюто веднага ще се промени своето местонахождение, а страниците ще се оразмерят спрямо големината на вашите екрани. Тоест, Sportingwin mobilna versiq е автоматочно достъпна и не изисква никакви допълнителни усилия.

Разликата между мобилната и класическата версия идва само от местонахождението на менютата. При вход от мобилен телефон, повечето подменюта са скрити зад един общ бутон, заемащ най-лявата част от основната синя лента. Едва след като кликнете върху него, ще видите познатата лента със спортове и бърз достъп до категориите: Спорт, на живо, esport и промоции. Sportingwin мобиле предлага и тъмен режим, изменящ фона с тъмен цвят, който не дразни очите по никакъв начин. Освен това, Спортингуин приложение предлага и минимализиране на картината или живата графика, ако трябва да скролнете надолу из предлаганите пазари за залог. Функцията е изключително удобна и ви дава шанс да следите внимателно събитията на терена, като в същото време намерите пазара, които ще ви донесе най-висока стойност при залог. Естествено, може да видите и графиката с най-важните събития при всяка среща, която се проследява в реално време от Sportingwin mobile .

Електронният фиш в sportingwin mobile app може да бъде открит в дъното на екрана. Спортингуин приложение ви дава достъп и до меню с резултати. То също може да бъде открито в най-долната част на страницата и дава информация за всички приключили събития.

Ако имате някакъв проблем с услугите на Sportingwin mobile app , винаги може да се свържете с „Отдела за обслужване на клиенти“. Връзката се осъществява посредством син бутон, стоящ в долната дясна част на мобилните екрани. Кликвайки върху него, пред вас се открива форма на контакт и възможност да използвате дори социалните си мрежи – фейсбук и Гугъл плей акаунт. Не е нужно да чакате цялата опашка, може просто да получите своя отговор в услугата за чатове на Фейсбук, където повечето хора прекарват по-голямата част от свободното си време.

Спортни залози през смартфон

4.7/5

Многократното повторение трябва да бъде направено отново – Спортингуин приложение припокрива на 100% всички функции, налични и при десктоп версията. Съответни, всеки пазар може да бъде открит и при достъп от мобилно устройство. Няма да откриете опция за поставяне на залог, която е налична в десктоп версията, но не е отворена за потребителите на Спортингуин апп.

Наличните срещи в Sportingwin mobile app могат да бъдат видени в две менюта – спорт и на живо. В първото са предстоящите срещи, а във второто – тези, които вече са стартирали или ще започнат в следващите 5-10 минути. Триатлон, песапало и лакрос завършват списъка с предлагани спортни дисциплини, от което може да се направи извода за колосално предлагане. Сърфинг, нетбол и галски футбол са други интересни предложения, които вероятно никога няма да отворите, но пък те ще ви очакват в системата на Sportingwin mobile.

Но да се концентрираме върху по-популярните дисциплини, в които така или иначе се завъртат почти всички заложени пари. При спортните дисциплини, конкуренцията в България е на много сериозно ниво, а повечето оператори предлагат почти еднакъв продукт. В този контекст, Спортингуин мобилно приложение дава достъп до доста срещи от бойните спортове, които не са на пиедестал из конкурентните сайтове. ММА, бокс и други мега галавечери стават все по-популярни. С новите фенове се появяват и специалисти, готови да заложат парите си за даден резултат. Sportingwin приложение може да помогне на всеки от тях.

Много приятно впечатление правят и дългосрочните прогнози, които откриваме в Спортингуин мобилно приложение. Може да заложите за краен победител на следващото Световно, чийто финален мач е след повече от три години.

Друг уникален тип залог, от който могат да се възползват клиентите на Спортингуин мобиле, е мениджърските спешъли. Към този момент е открит само един пазар – за следващ мениджър на английския национален отбор по футбол. Фаворит номер 1 за мястото на Гарет Саутгейт е Греъм Потър, а сериозни шансове имат още: Брендън Роджърс, Еди Хал и Стийв Купър. Дори и за този залог възможните опции в Sportingwin mobile app са адски много, включващи дори имена като Гари Невил, Майкъл Оуен и Сам Алърдайс. С началото на футболните първенства ще видим и много пазари за първи уволнен треньор и ставки за следващ мениджър при всяка треньорска рокада в някои от топ клубовете не Европа. Едва ли ще видим залог за Тити Папазов да стане следващ треньор на Локомотив Пловдив, но пък опциите са достатъчно екстравагантни и може да нецелите наистина сериозен коефициент.

Притежателите на Спортингуин мобилна версия няма да изпуснат и нито една промоционална оферта, свързана със спортните надпревари. Наличните Sportingwin бонус код предложения са предмет за разсъждение на друго ревю. Няма обаче как да пропуснем мини бонусът, наречен „Повишени коефициенти“. Ще ги намерите в селекцията от спортни срещи на Sportingwin mobile. Това са специално селектирани събития, за които от този букмейкър предлага увеличени ставки.

Бет билдър също е сред опциите, достъпни благодарение на Sportingwin mobile app. Тази нова функционалност ви дава шанса да заложите едновременно на няколко пазара от един и същ мач. Доста играчи вече се специализираха в този тип залози, тъй като те позволяват трупането на солиден коефициент, залагайки на няколко сравнително елементарни прогнози. Пример за нещо подобно е залози на минимален брой корнери, картони и тъчове. Всеки от тях ще бъде около 1.20 до 1.30, но комбинацията им ще доведе до доста приятен сбор и лесна, поне така се надяваме, и печеливша прогноза.

Никак не е за подценяване и статистическите графики, поднесени лесно и разбираемо в Спортингуин приложение за телефон. Те са достъпни при кликване на всяка среща. Не е нужно обаче да сте някакъв експерт в дата анализа. По-важните показатели са вече събрани за вас. Може да видите колко поредни победи има един от двата тима. Колко гола допуска средно на мач домакинът в срещата. Всякакви значими тенденции във формата на един от двата тима се обработва и предоставя за всички клиенти на Sportingwin Мобиле.

Ако трябва да обобщим по някакъв начин, Sportingwin mobile app е перфектно допълнение за всеки клиент на този бранд. То ще ви даде още по-бърз и лесен достъп до всички функции на сайта. Няма нито един отрязан мач или дори пазар за дадено събитие. Всяка услуга е достъпна, стига да имате достъп до интернет и смартфон или таблет. Дори техническите показатели на устройството са без никакво значение. Sportingwin приложение е перфектно оптимизиран и ще тръгне гладко дори на бабиния ви телефон, стига тя да успява в работата с тъч скрийн.

Sportingwin Мобилно казино

4.3/5

За съжаление, брандът sportingwin casino на Спортингуин е насочен ексклузивно към феновете на спортните залози. Автоматично това означава, че няма как да открием казино игри в Sportingwin mobile app.

Българските клиенти са свикнали да потребяват всички хазартни услуги на едно и също място. По тази причина, често спортните им залози са абсолютно еднакви – всеки пазар и коефициент се определя от голям международен бранд. Това обаче води до липса на разнообразие и ексклузивни предложения.

В Европа пък, където е основния пазар за Sportingwin мобилно приложение, залозите на спортни събития отговарят за около 70% от оборотите на хазартните сайтове. Така че, не е чак толкова изненадващ избора на Спортингуин апп да не предлага казино игри в своята българска версия.

Изисквания на Спортингуин приложение

4.4/5

Няма нужда от притеснение, Спортингуин приложение не идва с никакви специфични изисквания към устройството, с което ще се осъществи достъпа. Всъщност има само едно – то да има инсталиран браузър за сърфиране в интернет. Това обаче се покрива от почти всеки телефон.

Браузър:Съвместимост:
ChromeДа
SafariДа
EdgeДа
OperaДа
BraveДа

Без значение от операционната система, всеки човек с достъп до смартфон може да отвори Sportingwin mobilna versiq. Естествено, колкото по-добри са характеристиките на вашето устройство, толкова по-добре ще се представя и Спортингуин апликация. Разликата може да настъпи само при скоростта на зареждане из различните менюта. Всичко друго е абсолютно еднакво за всеки потребител на тази компания. Без значение колко инча е екрана на вашето устройство, Sportingwin mobile ще се оразмери автоматично за да ви достави максимално най-лесно и удобно сърфиране.

Sportingwin Приложение vs. Спортингуин мобилна версия

4.6/5

Тъй като Sportingwin мобилно приложение не съществува, ще трябва да направим принципно сравнение между специалните апликации и стандартните мобилни версии на един хазартен сайт.

Преди години много сайтове търсеха по-голям трафик от мобилното си приложение, поради което пускаха специални промо предложения за всички клиенти, влезли от своя мобилен телефон. Така или иначе, вече всеки търси удобството от бързия мобилен интернет. Този тип промо оферти отдавна са в историята и няма разлика дали ще влезете през приложението или през сайта.

Като единствено съществено различие между sportingwin app и версията за смартфон можем да отличим скоростта. Спортингуин Мобилно приложение може да се сложи директно на първата страница на вашия телефон (може да направите и пряк път към сайта, но приемаме, че не всички биха имали толкова добри технически познания). Това води до моментален вход в системата. Някой апликации имат и допълнителна верификация – може да ги отворите чрез сканиране на пръстов отпечатък или въвеждането на някакъв предварително зададен шаблон. Моментно удобство, което може да доведе до някакъв дивидент при залагането на лайв срещи.

Ако трябва да сравняваме Sportingwin mobile app с десктоп сайта, разликите идват в разположението на някои менюта, които са съобразени с по-малките екрани на мобилните устройства. Така или иначе, 100% от съдържанието е достъпно за всеки клиент, независимо по какъв начин е заредил сайта на Спортингуин. Разликите в скоростта на зареждане са толкова малки, че нямат никакво значение за обикновените играчи.

Приемаме обаче и факта, че няколкото милисекунди разлика могат да са от съществено значение при по-опитните играчи. Пример за нещо подобно е предугаждането на опасна контраатака, която има сериозен шанс за гол. Знаем, че хазартните оператори се подсигуряват чрез затваряне на всички възможни пазари при опасно положение, корнер, свободен удар или дузпа, но потребителите на Sportingwin app имат минимален шанс да изпреварят типсърите, стоящи зад лайв операциите на дадена среща.

Sportingwin Mobile – FAQ

На този етап мобилната версия на Спортингуин не е необходимо да бъде изтегляна. Достатъчно е само да посетите сайтът през браузър, а сайтът ще се адаптира автоматично към резолюцията и големината на дисплея ви.
За да играете през своят смартфон е нужно да посетите сайтът на компанията през браузърът на мобилният си телефон.
Процесът по регистрация изисква същата бланка, която е активна и за настолният вариант. Попълнете всички полета и ще стане готова. Ако разполагате вече с регистрация, за мобилната версия не се изисква повторно регистриране.
Тъй като се касае за мобилна версия, а не за приложение, всички операционни системи са добре дошли. Единственото изискване, за да работи всичко коректно е да разполагате с браузър на своето устройство.
Докато едно приложение винаги трябва да бъде изтеглено, то мобилната версия не изисква да теглите нищо. Минусът и пък е, че винаги трябва да я посещавате през браузър, което понякога води до забавяния.
Отделна оферта за използващите мобилната версия на компанията не са предвидени.
За да достъпите Sportingwin mobile трябва да заредите адреса на сайта в своя браузър.

Заключение

4.5/5

Спортингуин мобиле е едно от най-добрите места за спортни залози, разполагащи с официален лиценз за хазартна дейност на българска територия. По този показател компанията има всички шансове да се превърне в абсолютен лидер на конкурентния роден пазар. Фокусът на Sportingwin приложение обаче е насочен само към този тип хазартен продукт – спортни залози. Българските потребители са свикнали да получават всичките си хазартни продукти от едно и също място, поради което оценката за този сайт няма как да бъде отлична.

Що се касае Sportingwin mobile , тук вече нещата са на много високо ниво. Техническата част е изпипана перфектно до всеки възможен детайл. Няма да видите грозно изрязани страници или бъгове в системата. Всичко е перфектно направено и съобразено с по-малките екрани на мобилните устройства. Скоростта на зареждане също е на много високо ниво. Навигацията пък се осъществява с един голям бутон, събиращ всеки детайл от сайта. Спокойно може да сърфирате, използвайки само едната си ръка. По този показател Sportingwin mobile app получава заслужена шестица.

Отговорна игра

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на сайтът на НАП и на Отговорно залагане в Sportingwin

Това ревю е актуализирано последно на 06 октомври, 2023 в 15:10

 1. Bet365 Mobile App
  • Покер приложение
  • За Android/iOS
  • Висока съвместимост
  18 plus
  ВЗЕМИ БОНУС
 2. Palms Bet Mobile App
  • Мобилна версия
  • Висока сигурност
  • Мобилни депозити
  18 plus
  ВЗЕМИ БОНУС
 3. Elitbet Mobile App
  • Мобилна версия
  • Наличен съпорт
  • Бързо зареждане
  18 plus
  ВЗЕМИ БОНУС
Денислав Иванов Автор
Завършил е Езиковата гимназия в Стара Загора с профил Френски език. Бакалавър е по Журналистика от Бургаски свободен универси...