fbpx

Betfair приложение

За да започнете да залагате с Betfair мобилното приложение, трябва да имате сметка в букмейкъра. Не се притеснявайте, ако все още не сте се регистрирали, целият процес не е никак сложен и отнема само няколко минути.

Свали безплатно за:

Betfair Mobile App

Характерен белег за водещите букмейкърски къщи са мобилните апликации. Покачва се броя на компаниите, които залагат на подобна иновация, тъй като улеснява потребителите, а и популяризира бранда сред още повече привърженици на залозите. В статията ще разгледаме предложенията на английския букмейкър Betfair, който е оторизиран от държавната комисия.

Мобилно приложение за Android

Досегът ни с апликацията за Андроид ни натъкна на положителни и отрицателни черти. Плюсовете са свързани с неимоверното удобство, което идва от приятния интерфейс. Дизайнът е изчистен, а страниците съдържат основни детайли, необходими за пълноценното ви залагане.

Приложението е базирано на най-новите технологии и съставлява съвкупност от функционалности, събрани в една програма. Чрез тази услуга на Betfair ще си спестите време от сърфиране в интернет, а и винаги ще сте в готовност за поставяне на залозите.

Betfair android е наличен за изтегляне единствено от официалния сайт. След като постъпите в мобилната версия, ще откриете изскачащ прозорец в горната част на екрана. Именно там е добавен линк към страницата с наличните приложения. Бетфеър предлага 3 отделни апликации, насочени към спортните привърженици, феновете на борсата и трейдинг акционерите.

Преди да стартирате изтеглянето на дадена програма, проверете настройките за сигурност на мобилното ви устройство. Приложения, които не са изтеглени от Google Play, биват блокирани, ако не е поставена отметка на “Позволи изтегляне на файлове от неизвестни източници”. Относно забраната за Gambling апликации на Google, не знаем докога ще е в сила, но на този етап няма признаци за реформа на зададените условия.

Мобилно приложение за iPhone(iOS)

В коренен противовес са правилата, загатнати от Apple. Софтуерният разработчик не забранява разпространението на хазартни апликации в своя Play магазин. Може да се сдобиете с услугите на Betfair от iTunes, където е публикувано приложението.

Данните показват преимуществото на английската компания над други онлайн букмейкъри. Потребителите са доволни от предоставените възможности и поставят положителен рейтинг на апликацията. Тя е мултиезична, като се среща на английски, български и на много други европейски езици. Големината на файла е 68 MB, а изискванията са за iOS9 или по-нова версия на операционната система. Това не означава, че по-старите софтуери няма да подкарат програмата, но ще се срещат проблеми с графиката и визуализацията на отделните продукти.

Инсталирането на мобилното приложение за iPhone се изпълнява автоматично. След като изтеглите апликацията от iTunes, вграденият софтуер ще стартира инсталацията и ще предостави икона за достъп на работния плот.

Мобилна версия на сайта

Любителите на стандартния изглед могат да се доверят на портативния вариант на уебсайта. Създаден е минимодел на настолната версия, който се държи стабилно на различни операционни системи. Не зависи от вида на устройството и резолюцията му.

Мобилната версия е лесен начин да достъпите услугите на Betfair. Не се налага изтегляне на софтуери и актуализирането им. Единственото условие е да разполагате с интернет бразуър, откъдето ще достъпите адреса на сайта. Въвеждате в полето за търсене betfair.com и след като заредите страницата, системата ще разпознае вашето устройство и мигновено ще ви препрати към портативния вариант.

Изгледът е 1:1 с десктоп апликацията. Началната страница е обособена за промоционалните оферти. На нея са публикувани отделни банери, информиращи за текущите бонуси и условията им. Раздел “Спорт” съдържа идентични тиражи, а чрез навигационната лента отсявате желаните спортни дисциплини.

Портативната версия се оказва практичен вариант за залагане, ако не целите дълъг престой в платформата и се доверявате на предварителни залози.

За залагания на живо препоръчваме мобилните апликации, тъй като ви удостоят с навременен достъп, а и изразходват по-малко количество мобилни данни.

Какви функции са вградени в приложенията и мобилната версия?

Функционалностите на двата мобилни варианта се припокриват до голяма степен. Различията са изцяло технологични и обвързани със сигурността и времето за залагане. Мобилните апликации позволяват директен достъп до редица услуги за отрицателно време, а и запазват сесията за по-дълъг период. Да, налага се изтегляне на софтуерен продукт, но неговият размер едва ли ще окаже влияние върху паметта на устройството.

И двете портативни услуги предоставят пряко предаване за върлите любители на спорта. В реално време ще проследите случващото се по футболните терени, тенис кортовете и баскетболните игрища. За да се присъедините към Livestreaming-а, трябва да разполагате с активиран профил и наличен баланс в него.

Апликациите включват редица други екстри, които откриваме в десктоп версията. Може да създавате залози чрез електронните фишове, да затваряте активните талони с опцията “Cash Out”, да се присъедините към спортната борса и т.н. Инструментите за залагане не търпят корекции и запазват шаблонен вид. Получавате сигурност при прави колонки с Acca Edge и увеличени коефициенти от Price Rush.

Оценка

Темпото на нашето ежедневие е изключително забързано, което ограничава свободното ни време. Все по-малко биват минутите, в които можем да се насладим на любимите си занимания. Благодарение на Betfair mobile, обаче, този проблем остава в миналото.

Приложенията на хазартния гигант ни удостояват с навременен достъп до куп възможности за залагане. Поставяме залози през смартфона, включваме се към спортната борса и наблюдаваме изявите на любимия отбор в реално време.

Единственият негативен аспект е обвързан с отсъствието на мобилен бонус. Въпреки това, поставяме положителен рейтинг на портативната услуга и я нареждаме на почетно място в нашия списък.
P