Betfair Mobile App

Betfair приложение

За да започнете да залагате с Betfair мобилното приложение, трябва да имате сметка в букмейкъра. Не се притеснявайте, ако все още не сте се регистрирали, целият процес не е никак сложен и отнема само няколко минути.

18+ | Важат правила и условия.

Betfair Mobile App

Характерен белег за водещите букмейкърски къщи са мобилните апликации. Покачва се броя на компаниите, които залагат на подобна иновация, тъй като улеснява потребителите, а и популяризира бранда сред още повече привърженици на залозите. В статията ще разгледаме предложенията на английския букмейкър Betfair, който е оторизиран от държавната комисия.

[icon name=”android” style=”brands” class=”” unprefixed_class=””]Мобилно приложение за Android

Betfair Mobile App 1

Досегът ни с апликацията за Андроид ни натъкна на положителни и отрицателни черти. Плюсовете са свързани с неимоверното удобство, което идва от приятния интерфейс. Дизайнът е изчистен, а страниците съдържат основни детайли, необходими за пълноценното ви залагане.

[alert type=”info” icon-size=”normal”]Приложението е базирано на най-новите технологии и съставлява съвкупност от функционалности, събрани в една програма. Чрез тази услуга на Betfair ще си спестите време от сърфиране в интернет, а и винаги ще сте в готовност за поставяне на залозите.[/alert]

Betfair android е наличен за изтегляне единствено от официалния сайт. След като постъпите в мобилната версия, ще откриете изскачащ прозорец в горната част на екрана. Именно там е добавен линк към страницата с наличните приложения. Бетфеър предлага 3 отделни апликации, насочени към спортните привърженици, феновете на борсата и трейдинг акционерите.

Преди да стартирате изтеглянето на дадена програма, проверете настройките за сигурност на мобилното ви устройство. Приложения, които не са изтеглени от Google Play, биват блокирани, ако не е поставена отметка на “Позволи изтегляне на файлове от неизвестни източници”. Относно забраната за Gambling апликации на Google, не знаем докога ще е в сила, но на този етап няма признаци за реформа на зададените условия.

[icon name=”apple” style=”brands” class=”” unprefixed_class=””]Мобилно приложение за iPhone(iOS)

Betfair Mobile App 2

В коренен противовес са правилата, загатнати от Apple. Софтуерният разработчик не забранява разпространението на хазартни апликации в своя Play магазин. Може да се сдобиете с услугите на Betfair от iTunes, където е публикувано приложението.

Данните показват преимуществото на английската компания над други онлайн букмейкъри. Потребителите са доволни от предоставените възможности и поставят положителен рейтинг на апликацията. Тя е мултиезична, като се среща на английски, български и на много други европейски езици. Големината на файла е 68 MB, а изискванията са за iOS9 или по-нова версия на операционната система. Това не означава, че по-старите софтуери няма да подкарат програмата, но ще се срещат проблеми с графиката и визуализацията на отделните продукти.

Инсталирането на мобилното приложение за iPhone се изпълнява автоматично. След като изтеглите апликацията от iTunes, вграденият софтуер ще стартира инсталацията и ще предостави икона за достъп на работния плот.

[icon name=”mobile-alt” style=”solid” class=”” unprefixed_class=””]Мобилна версия на сайта

Betfair Mobile App 3

Любителите на стандартния изглед могат да се доверят на портативния вариант на уебсайта. Създаден е минимодел на настолната версия, който се държи стабилно на различни операционни системи. Не зависи от вида на устройството и резолюцията му.

Мобилната версия е лесен начин да достъпите услугите на Betfair. Не се налага изтегляне на софтуери и актуализирането им. Единственото условие е да разполагате с интернет бразуър, откъдето ще достъпите адреса на сайта. Въвеждате в полето за търсене betfair.com и след като заредите страницата, системата ще разпознае вашето устройство и мигновено ще ви препрати към портативния вариант.

Изгледът е 1:1 с десктоп апликацията. Началната страница е обособена за промоционалните оферти. На нея са публикувани отделни банери, информиращи за текущите бонуси и условията им. Раздел “Спорт” съдържа идентични тиражи, а чрез навигационната лента отсявате желаните спортни дисциплини.

Портативната версия се оказва практичен вариант за залагане, ако не целите дълъг престой в платформата и се доверявате на предварителни залози.

[alert type=”success” icon-size=”normal”]За залагания на живо препоръчваме мобилните апликации, тъй като ви удостоят с навременен достъп, а и изразходват по-малко количество мобилни данни.[/alert]

[icon name=”question-circle” class=”” unprefixed_class=””]Какви функции са вградени в приложенията и мобилната версия?

Betfair Mobile App 4

Функционалностите на двата мобилни варианта се припокриват до голяма степен. Различията са изцяло технологични и обвързани със сигурността и времето за залагане. Мобилните апликации позволяват директен достъп до редица услуги за отрицателно време, а и запазват сесията за по-дълъг период. Да, налага се изтегляне на софтуерен продукт, но неговият размер едва ли ще окаже влияние върху паметта на устройството.

И двете портативни услуги предоставят пряко предаване за върлите любители на спорта. В реално време ще проследите случващото се по футболните терени, тенис кортовете и баскетболните игрища. За да се присъедините към Livestreaming-а, трябва да разполагате с активиран профил и наличен баланс в него.

Апликациите включват редица други екстри, които откриваме в десктоп версията. Може да създавате залози чрез електронните фишове, да затваряте активните талони с опцията “Cash Out”, да се присъедините към спортната борса и т.н. Инструментите за залагане не търпят корекции и запазват шаблонен вид. Получавате сигурност при прави колонки с Acca Edge и увеличени коефициенти от Price Rush.

 

Betfair Mobile- Често задавани въпроси

Разликата в двете е минимална откъм функционалност. Сайта обаче е абсолютно еднакъв на мобилно устройство и настолен компютър, докато при приложенията, всяка сеция има отделно предложение. Имайте предвид, че не всяка операционна система може да поддържа мобилното приложение, затова може единствения вариант за игра да ви остане мобилната версия на сайта. Единственото, което може да се окаже случай че използвате мобилната версия на сайта е възможността за по-голям разход на мобилни данни
Да, функционалността предлагана в приложението на Betfair е идентична с тази на сайта
Да, за определени срещи
Верификация може да бъде извършена през мобилното приложение на Betfair, когато имате връзка с интернет, в противен случай няма да имате връзка и със сървърите на компанията
Както сайта, така и мобилното приложение на betfair, се стараят да предотвратят безрасъдно залагане от страна на потребителите си. Един от начините е чрез опция тайм аут, която позволява на потребителя да изключи сам акаунта си за определено време, през което няма да има достъп до него. Забраната се осигурява от Betfair, въпреки че клиента е инициатор
Мобилния бонус е обвързан с определен акаунт. Това означава, че без значение от колко устройства използвате услугите на Betfair, можете да се възползвате от мобилен бонус само веднъж
От мобилното приложение може както да теглите, така и да депозирате средства. В зависимост от предпочитания метод, времето за транзакция при теглене е между 12 часа и 3 дни
Развитието на компанията Betfair предполага и развитие на предлаганите от тях услуги. За да се насладите на пълния им достъп е полезно да обновявате приложението си всеки път, когато нова версия е налична
Обикновено ограничение за това няма. Ако обаче не се ограничите само до използването на 2-3 интернет доставчика (домашен, фирмен и др.), то може да ви бъде спрян акаунта, докато се изясни създалата се ситуация
Мобилното приложение предлага същите удобства каквито и сайта. Имайте предвид, че някои от игрите, може да са отделени в отделно приложение. Ако това не е така и въпреки това не откривате дадена опция, то свържете се с поддръжката, за да ви насочат към решение

 

[icon name=”star” class=”” unprefixed_class=””]Оценка

Темпото на нашето ежедневие е изключително забързано, което ограничава свободното ни време. Все по-малко биват минутите, в които можем да се насладим на любимите си занимания. Благодарение на Betfair mobile, обаче, този проблем остава в миналото.

Приложенията на хазартния гигант ни удостояват с навременен достъп до куп възможности за залагане. Поставяме залози през смартфона, включваме се към спортната борса и наблюдаваме изявите на любимия отбор в реално време.

[alert type=”warning” icon-size=”normal”]Единственият негативен аспект е обвързан с отсъствието на мобилен бонус. Въпреки това, поставяме положителен рейтинг на портативната услуга и я нареждаме на почетно място в нашия списък.[/alert]

Author profile image
Иван Маринов Автор
Най-Желан

Bet365

БОНУС ДО 100лв

Най-Препоръчван

Winbet

БОНУС ДО 100лв.

Bwin

БОНУС ДО 222лв.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu 24 ян. 2021 12:30 pm
Коняспор лого
Коняспор
0 0
Анталияспор лого
Анталияспор
24 ян. 2021 12:30 pm
Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu
Коняспор
0
0
Анталияспор
Fortuna Sittard Stadion 24 ян. 2021 1:15 pm
Фортуна Ситард лого
Фортуна Ситард
- -
Аякс лого
Аякс
24 ян. 2021 1:15 pm
Fortuna Sittard Stadion
Фортуна Ситард
-
-
Аякс
24 ян. 2021 1:30 pm
Ювентус лого
Ювентус
- -
Болоня лого
Болоня
24 ян. 2021 1:30 pm
Ювентус
-
-
Болоня
24 ян. 2021 2:00 pm
Бордо лого
Бордо
- -
Анже лого
Анже
24 ян. 2021 2:00 pm
Бордо
-
-
Анже
Stamford Bridge 24 ян. 2021 2:00 pm
Челси лого
Челси
- -
Лутън лого
Лутън
24 ян. 2021 2:00 pm
Stamford Bridge
Челси
-
-
Лутън
24 ян. 2021 2:30 pm
Престън Норт Енд лого
Престън Норт Енд
- -
Рединг лого
Рединг
24 ян. 2021 2:30 pm
Престън Норт Енд
-
-
Рединг
Estadio El Sadar 24 ян. 2021 3:00 pm
Осасуна лого
Осасуна
- -
Гранада лого
Гранада
24 ян. 2021 3:00 pm
Estadio El Sadar
Осасуна
-
-
Гранада
24 ян. 2021 3:00 pm
Йени Малатияспор лого
Йени Малатияспор
- -
Галатасарай лого
Галатасарай
24 ян. 2021 3:00 pm
Йени Малатияспор
-
-
Галатасарай
24 ян. 2021 3:00 pm
Денизлиспор лого
Денизлиспор
- -
Карагюмрюк лого
Карагюмрюк
24 ян. 2021 3:00 pm
Денизлиспор
-
-
Карагюмрюк
De Grolsch Veste 24 ян. 2021 3:30 pm
Твенте лого
Твенте
- -
ВВВ Венло лого
ВВВ Венло
24 ян. 2021 3:30 pm
De Grolsch Veste
Твенте
-
-
ВВВ Венло
P