11-те на ЦСКА и Левски – има промени в двата състава
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Станаха ясни стартовите състави на ЦСКА и Левски за третото Вечно дерби за сезона в efbet Лига.

 Двубоят от първия плейофен кръг на шампионата започва от 16:15 ч. на стадион “Васил Левски”.

ЦСКА влиза в тази среща като трети във временното класиране с актив от 50 точки. С точка по-малко е отборът на Левски, който е 4-ти в подреждането. Двата отбора ще изиграят много важен двубой за крайното класиране в топ 3, като резултатът може да бъде от огромно значение за разпределяне на квотите за Лига Европа в края на сезона.

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич залага на Густаво Бусато на врата, а пред него ще действат Иван Турицов, Пламен Гълъбов, Петър Занев и Брадли Мазику. В средата на терена за “армейците” започват Вальо Антов, Кристиян Малинов, Греъм Кери и Стефано Белтраме, който бе с лека травма през седмицата. Нападението на “червените” ще бъде водено от Евандро и Али Соу.

За отора на Левски на вратата е Георги Георгиев. Пред него стартират Ивайло Найденов, Янис Каргас, Ейлофсон и Иван Горанов. В средата на терена за “сините” започват Хали Тиам и Филипе Нашиментов като двойка халфове в центъра на терена. В офанзивен план наставникът на тима Георги Тодоров ще разчита на Паулиньо, Найджъл Робърта, Дени Алар и Станислав Иванов.

Състави

ЦСКА: Бусато, Турицов, Гълъбов, Занев, Мазику, Антов, Малинов, Кери, Белтраме, Соу, Евандро.

Левски: Георгиев, Найденов, Каргас, Холмар, Горанов, Нашименто, Тиам, Алар, Паулиньо, Иванов, Робърта.

За този решителен двубой, където всяка точка е от значение, влиза и букмейкърът sesame online, готов да предостави интригуващи залози за този ключов момент от първия плейофен кръг на шампионата.