11-те на Локомотив (Пд) и Левски – изненада в състава на гостите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Станаха ясни стартовите състави на Локомотив (Пд) и Левски в първия 1/2-финален мач между двата тима от трунира за Купата на България.

Наставникът на домакините Бруно Акрапович залага на Мартин Луков под рамката, а в защита ще действат Петрович, Лукас Масоеро, Диниш Алмейда и Петър Витанов. В средата на терена за домакините ще играят Томашевич, Салинас и Умарбаев, а в по-предни позиции ще действат Карагарен, Анте Аралица и Димитър Илиев.

В състава на гостите от Левски има еедна изненада, след като Дени Алар ще води нападението на “сините” за сметка на Станислав Костов. Припомняме, че бразилецът Паулиньо е наказан, като Робърта ще действа на неговото място на крилото. Сред титулярите се завръща халфът Хали Тиам, който ще си партнира с Райнов и Спиерингс в средата на терена. В защита титулярно място запазва Ивайло Найденов, който бе предпочетен от Петър Хубчев и в мача с Лудогорец за сметка на Деян Лозев.

Ето и стартовите състави на двата тима:

Локомотив (Пд): Луков, Петрович, Масоеро, Алмейда, Витанов, Томашевич, Карагарен, Умарбаев, Салинас, Аралица, Митко Илиев.

Левски: Миятович, Ивайло Найденов, Ейлофсон, Каргас, Горанов, Тиам, Райнов, Спиерингс, Станислав Иванов, Робърта, Дени Алар.

Специално за напрегнатия полуфинален мач между Локомотив (Пд) и Левски от турнира за Купата на България, букмейкърът sezame.bg предлага уникални коефициенти и специални залози. Научете повече от ревюто за букмейкъра в 7Sport.