Добави коментар

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър ще прекара още една нощ в килията на ареста на гръцкия остров Миконос заради предполагаемата саморазправа с полицията след сбиване в близост до нощен бар

Струващият 85 милиона паунда бранител беше задържан заедно с още двама британци, а в доклада на полицията е записано, че те са се държали агресивно към органите на реда, пристигнали на мястото на инцидента и са използвайки обиден език.

Утре 27-годишният Магуайър, както и другите двама арестувани – съответно на 28 и 29 години, ще се изправят пред представителя на държавната прокуратура в съседния остров Сирос.

Магуайър остава зад решетките и тази нощ, обвиненията са сериозни 2

Според сводката двама от полицаите са получили лицеви травми по време на сбиването, а според местните медии са били повалени на земята, след което удряни и ритани.

Вчера Магуайър беше заснет в алкохолно пуул-парти в бар „СантАна“, а компания му правеха съотборниците му в Юнайтед Маркъс Рашфорд и Брендън Уилямс, световният номер в снукъра Джъд Тръмп, звездата от „Лав Айлънд“ Крис Хюз и брат му Джо Магуайър.

Няма сведения дали някой от изброените е продължил купона с Магуайър същата вечер и дали е бил свидетел на инцидента.

Днес полицията в Миконос потвърди, че две групи англичани са си спретнали здрав бой до бар „Фабрика“ в ранните петъшни часове. Когато обаче служители на реда опитали да ги разтърват, триото, водено от Магуайр ги обградило и атакувало.

По-рано днес Манчестър Юнайтед потвърди за проблемите на Магуайър, но добави, че на този етап няма да дава прави повече изявления.

Добави коментар
Гласувай: