Добави коментар
Халфът ще взима по 9000 евро на месец

Левски направи изненадващ трансфер през миналата седмица, след като привлече Абдулахи Шеху. Нигерийският национал се превърна в най-скъпоплатения футболист на „сините“. Халфът ще взима по 9000 евро на месец, като нито един друг футболист в състава на Станимир Стоилов не взима подобна сума.

Шеху подписа с 26-кратните шампиони на България до края на сезона. Ако футболистът остави добри впечатления за Левски, договорът му автоматично може да бъде продължен. Шеху е привлечен от Мъри най-вече защото е доста поливалентен футболист. Основната му позиция е дефанзивен халф, но може да играе и като централен защитник, както и по десния фланг на отбраната.

Халфът вече направи неофициалия си дебют за „сините“. Той участва в контролата на дублиращия тим срещу Сливнишки герой (4:0) през изминалия уикенд, когато играеше като централен защитник и записа 45 минути. Шеху ще играе и в контролата на водения от Елин Топузаков тим срещу втория отбор на Славия в събота.

Очаква се след международната пауза, Мъри да включи Шеху в състава на първия тим. Халфът има богата визитка, като е с 42 мача за националния тим на Нигерия.

Добави коментар
Гласувай:
3.4/5 - 19 гласували