Абрамович взима Кристиано Роналдо в Челси?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Отборът на Челси ще се опита да привлече суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо, съобщават медиите в Испаня. Роман Абрамович е готов да предложи внушителните 108 милиона паунда за португалската звезда. 

Челси ще бъде един от най-активните отбори на трансферния пазар, след като падна забраната на лоднончани да взимат нови играчи. Те договориха Хаким Зиеш от Аякс, а също така са много близо до привличането на Тимо Вернер. Съобщава се, че Челси има голям интерес и към звездата на германския футбол Кай Хаверц.

Сега изглежда, че “сините” ще се опитат да вземат и Кристиано Роналдо. В последно време се спекулира усилено, че Ювентус иска да намали значително разходите си за заплати с оглед на финансовите последици от пандемията. Роналдо вече 2 години е част от състава на “бианконерите”, като има 53 гола в 76 мача за този период. Португалецът има две години с “бианконерите” според настоящия си договор, но “сините” от Лондон са готови да предложат на Роналдо шанс да се завърне в английската Висша лига.

За последно Роналдо се подвизаваше на Острова през 2009-та година, когато беше с екипа на Манчестър Юнайтед. Той се присъедини към Юнайтед през 2003 година от Спортинг Лисабон.