Добави коментар
Рафаела Пимента не разкри дали има клауза за откупуване в контракта на норвежкия стрелец.

Агентът на Ерлинг Холанд – Рафаела Пимента, отказа да даде ясен отговор на въпроса каква е откупната клауза в договора на норвежеца с Манчестър Сити и дали изобщо има такава.

До момента нападателят прави истински фурор с фланелката на „гражданите“ и за кратко време успя да се превърне в един от лидерите на отбора.

“Знам, че вашата работа е да зададете този въпрос за клаузата и той е много интересен. Ако не кажа нищо, това ще бъде интерпретирано по определен начин. Ако отговоря, също ще има интерпретации. Като адвокат знам, че е по-добре да не казвам нищо, но в същото време знам, че тогава някой друг ще го каже вместо мен. Слуховете са хубаво нещо, но не трябва да се прекалява.

Разбирам вниманието и любопитството и това е нормално. Но се надявам, че когато няма какво да кажат, да не си измислят неща за Ерлинг. А това се случва. Търсят се лесни кликове. Има преувеличени новини. Холанд трябва да бъде предпазен от тези неща, защото той е много млад и има къде да израства. Около него всяко нещо е новина, но по-добре това да е заради неговите голове и заради начина му на игра. Не искам да виждам други неща”, сподели Пимента.

Добави коментар
Гласувай:
4/5 - 15 гласували