Агентът на Мохамед Салах с коментар за бъдещето му
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мохамед остава верен на Ливърпул", заяви агентът на египетския национал

Доста футболни звезди поеха към Саудитска Арабия през това лято. Спряган за трансфер в Близкия изток е и египтянинът Мохамед Салах. Агентът на футболиста на Ливърпул отхвърли спекулациите, че Салах ще заиграе при Роналдо, Мане и компания. Рами Абас сподели, че 31-годишният национал на Египет “остава верен” на мърсисайдци.

В Близкия изток се пише, че се водят преговори между представители на Салах и Ал-Итихад, като футболистът ще получи 155 милиона британски лири в договор за 2 години. Бившият съотборник на Салах Фабиньо вече осъществи трансфер в Ал-Итихад това лято, като Ливърпул получи 40 милиона лири.

“Ако смятахме да напуснем Ливърпул тази година, нямаше да подновим договора му през лятото на 2022-ра. Мохамед остава верен на “червените”, написа в “Туитър” агентът на Салах – Рами Абас.

Египетският футболист, който е вкарал 139 гола в 231 мача във Висшата лига, сключи нов тригодишен договор с Ливърпул. Представителят на офанзивния играч даде ясно да се разбере, че Мо Салах не възнамерява да напуска “Анфийлд”.